Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
«Πυρά» Γεννηματά για τις επικρίσεις και παρεμβάσεις υπουργών στη Δικαιοσύνη
Σε γραπτή δήλωσή της, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση προσβάλλει βάναυσα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.
Κοντονής: Η αντιπαράθεση δικαστικών κύκλων - κυβέρνησης δεν οδηγεί πουθενά
Κίνα: Οριακή η κατάσταση υγείας του αντιφρονούντα Λιου
Με εκπροσώπους των ΛΟΑΤΚΙ συναντήθηκε ο Κυρ.Μητσοτάκης
Οι εκπρόσωποι των οργανώσεων ενημέρωσαν τον κ. Μητσοτάκη για σειρά ζητημάτων και ιδίως για τα θέματα διακρίσεων και βίας κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.
Διαμαρτυρία εργαζομένων ελαστικής απασχόλησης σε ΕΣΥ, Πρόνοια και ΕΚΑΒ
Ξεκίνησε η δίκη των Παπαντωνίου για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες»
Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του από ερωτική αντιζηλία
Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός με μαχαίρι μίας 40χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της πόλης, χτυπημένη στην κοιλιά και την τραχηλική χώρα.
Γεωργιάδης: «Η κ. Θάνου πήρε το μέρος της πλευράς που μάχεται τη Δικαιοσύνη»
Σχολιάζοντας μέσω του ραδιοφωνικό σταθμό Alpha την τοποθέτηση της κ.
ΟΗΕ: Η Λωρίδα της Γάζας είναι «μάλλον ήδη» μη βιώσιμη
Σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ με τίτλο «Γάζα, δέκα χρόνια μετά» όλοι οι βασικοί δείκτες που είχαν αναφερθεί σε προηγούμενη έκθεση του οργανισμού (του 2012) -εισόδημα, υγεία, εκπαίδευση, πρόσβαση σε ηλεκτροδότηση- έχουν επιδεινωθεί ενώ ακόμη και το πόσιμο νερό γίνεται όλο και πιο δυσεύρετο.