Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τη δόση
Απειλή απόλυσης σε κορυφαίο συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ για το άβατο των Εξαρχείων
Όπως αποκαλύπτεται σε σημερινή ανακοίνωση συνδικαλιστών, η ηγεσία της ΕΛΑΣ, πιθανόν σε συνεννόηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ.
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ:Επιδοτούμενη εκπαίδευση εργαζομένων ΙΚΑ
Προκηρύχθηκε το νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Λ.Α.Ε.Κ. 1-25/2017, που αφορά εργαζόμενους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, σε επιχειρήσεις που απασχολούν μέχρι 25 άτομα. Το πρόγραμμα επιδοτεί τους καταρτιζόμενους με 5 € ανά ώρα και τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι: αντιμετώπιση άγχους, ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων, ξένη ορολογία, υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων κ.ά. Η κατάρτιση έχει διάρκεια 32 ωρών και θα λάβει χώρα εκτός ωραρίου εργασίας.
Ίδια μελέτη με φθηνότερα υλικά και με χρήματα του δήμου αντί του ΕΣΠΑ
Ο πρώην δήμαρχος -και νομάρχης- Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας παρενέβη στο θέμα της ανάπλασης της 21ης Ιουνίου και με αποκλειστική δήλωσή του στην εφημερίδα μας τονίζει:
Mακρόν βγαλμένος από κινηματογραφική ταινία σε πυρηνικό υποβρύχιο
Οι εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου θύμιζαν περισσότερο κινηματογραφική ταινία, ωστόσο, ο πρόεδρος είχε μήνυμα να στείλει: την «πυρηνική δέσμευση» της χώρας του.
SZ: «Η Τουρκία κατασκοπεύει πρώην δικούς της στρατιωτικούς»
Μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη
Το αίνιγμα Γκουτέρες: Μπορεί ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ να διασώσει τις συνομιλίες για το Κυπριακό;
Γεωργαντάς προς Τσιρώνη: Φτάνουν πια τα ψέμματα
Από το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Στις 11 Μαΐου 2017 συζητήθηκε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση μου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφορικά με την καθυστέρηση πληρωμής των βιοκαλλιεργητών.
Ομιλία Γ. Φραγγίδη στο Σ.Σ. Μουριών
Εκδήλωση μετά από συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σ.Σ.Μουριών «ΜΠΕΛΛΕΣ» ως οικοδεσπότη και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» ως φιλοξενούμενου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017