espa pkm

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2026, 6:22:26 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η Ελλάδα πρέπει και μπορεί να επενδύσει στην έρευνα, στην τεχνολογία και στα προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, προκειμένου να επιστρέψει στην ανάπτυξη, επισημαίνει στο «Βήμα» ο διάσημος καθηγητής Μιχάλης Μπλέτσας, διευθυντής Πληροφορικής στο Media Lab του ΜΙΤ.
Το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ξεκίνησε την Παρασκευή με μια σιωπηλή αναγνώριση του πραγματικού μεγέθους του κόμματος, με περισσότερο σεβασμό στην ιστορία του ΠαΣοΚ και μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον. Η κυρία Γεννηματά δεν μπήκε στο ΣΕΦ με τα Κάρμινα Μπουράνα να παιανίζουν στα μεγάφωνα.
Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 09:00

«Μη με κοιτάς έτσι, Αλέξη»

Η ανθρωπογεωγραφία όσων συγκεντρώθηκαν προ ημερών στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βουλής για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Γλέζου «Ακρωνύμια» είχε το δικό της πολιτικό ενδιαφέρον και συμβολισμό. Μπορεί το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς να έχει ζητήσει πολλές φορές δημοσίως σ.
Ιστορικά δεν υπάρχει Ελληνας που σε καιρό ειρήνης να προκάλεσε συνειδητά τόσο μεγάλο πλήγμα στην εθνική οικονομία (και φυσικά στα οικονομικά κάθε οικογένειας) από τον Γιάνη Βαρουφάκη, την ανεξιχνίαστη και αινιγματική αυτή φυσιογνωμία που με έναν «ουάου» συνδυασμό εκβιασμών και παντομίμας απαίτησε α.
Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 09:00

Ψάχνουν success story με τις αγορές

Για μία ακόμη φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το success story που έχτιζε το 2014 η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου για επάνοδο της Ελλάδας στις αγορές και τέλος των μνημονίων, το οποίο κατέρρευσε από την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αποτελεί, τρία χρόνια μετά, τον οδικό χάρτη της κυβέρνησης Τσίπρα - .
Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 09:00

Βουλιάζουν στην... καθημερινότητα

Με φόντο τα απομεινάρια των σκουπιδιών που έπνιξαν την Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας το τελευταίο δεκαήμερο, τις οδομαχίες των Εξαρχείων και τις απορίες που δημιουργεί η δραστηριότητα του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται αντιμέτωπη με την παταγώδη αποτυχία .
Ολα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2012, αμέσως μετά τις διπλές εκλογές. Τότε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι ο ΔΟΛ και το συγγενές Μega στέρησαν από το κόμμα του κ. Αλέξη Τσίπρα τη νίκη.
Η απόφαση του βασιλιά Σαλμάν της Σαουδικής Αραβίας να ορίσει τον 31χρονο γιο του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν ως διάδοχο του θρόνου ήρθε για να επιβεβαιώσει μήνες εικασιών γύρω από τις πολιτικές διεργασίες στο υπερσυντηρητικό βασίλειο.
«Μικρή επανάσταση» στη Βουλή, «ριζική ανανέωση» πολιτικού προσωπικού, «ιστορική αλλαγή» και στη νομοθετική εξουσία με τον Εμανουέλ Μακρόν. Ετσι μιλάνε, γεμάτοι ενθουσιασμό, στο κόμμα του 39χρονου προέδρου για τη νέα γαλλική Εθνοσυνέλευση.
Σάββατο, 01 Ιουλίου 2017 08:50

Σκληρό πόκερ στο Κυπριακό

Σε μια διαπραγμάτευση για πολύ γερά νεύρα εξελίσσονταν οι συνομιλίες για το Κυπριακό στο Κραν Μοντάνα της Ελβετίας, με την Αγκυρα να εμφανίζεται ανυποχώρητη στις δύο μείζονες επιδιώξεις της: πρώτον, στη διατήρηση μιας μορφής εγγυήσεων στο νησί, έστω αποκλειστικά στο τουρκοκυπριακό κρατίδιο και, δεύ.