Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συνάντηση Μητσοτάκη - Βέμπερ την Τρίτη
Η συνάντηση θα γίνει στις 11.00 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Νίκος Φίλης: Τα πλεονάσματα 3,5% σημαίνουν σκληρή λιτότητα
Η κοινωνική εργασία έγινε αγορά βιβλίων για τους καταληψίες μαθητές
Τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης γκρεμίζουν τις φετινές βάσεις
Παρά τη μείωση εισακτέων στις σχολές αιχμής, που αποφάσισε φέτος το υπουργείο Παιδείας, η δυσκολία των θεμάτων ιδιαίτερα στα Μαθηματικά ήταν τέτοια ώστε αναμένεται να οδηγήσει σε πτώση των βάσεων, που εκτιμάται ότι θα είναι μεγαλύτερη στο 5ο επιστημονικό πεδίο (οικονομικές σχολές) και στο 2ο (Θετικών Επιστημών).
Συνάντηση Σκουρλέτη με εκπροσώπους των υπαλλήλων στους ΟΤΑ
Υπό κατάληψη το αμαξοστάσιο των απορριμματοφόρων του Δήμου Χανίων
Οι συμβασιούχοι έχουν τοποθετήσει πανό στην είσοδο του αμαξοστασίου, δηλώνοντας ότι δεν θα επιτρέψουν, μέχρι και την Πέμπτη, την είσοδο και έξοδο οχημάτων καθαριότητας των Χανίων.
Μείωση έως 15% στα εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων
Αιτία είναι η ένταξή τους στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ και η αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των εισφορών τους.
Βουλή: Αλλαγές στον Κανονισμό με δικαίωμα «διόρθωσης» ψήφου βουλευτή
Το Κατάρ ξεκαθαρίζει: Δεν συνομιλούμε με το μαχαίρι στο λαιμό
Πέθανε ο Αμερικανός φοιτητής που καταδικάστηκε από το καθεστώς της Β.Κορέας
Το καθεστώς που τον καταδίκασε με συνοπτικές διαδικασίες για την αφαίρεση πόστερ από ξενοδοχείο, τον επέστρεψε στις ΗΠΑ σε κωματώδη κατάσταση.