Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Εκπτωση 30% σε εισιτήρια για Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω από Blue Star Ferries
Μειώθηκε ο χρόνος παραμονής βρεφών για κοινωνικούς λόγους στα νοσοκομεία
Είκοσι έως 30 ημέρες, κατά μέσο όρο, παραμένουν για κοινωνικούς λόγους, πλέον τα βρέφη, στα δημόσια νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα», σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων.
Νέο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα: Εκπτώσεις και διευκολύνσεις για τους αυθαιρετούχους
Μητσοτάκης: «Ενα μεγάλο βήμα προς τα πίσω» το νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια
Ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης σε σχετική του δήλωση επισήμανε ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι «ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επιδιώκει τη διαίρεση, το διχασμό και τελικά την οπισθοδρόμηση.
Νέα επίθεση με οξύ στην Τεχεράνη
Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars, ένας μοτοσικλετιστής έριξε οξύ σε ανθρώπους στο δρόμο, τραυματίζοντας 16 πεζούς.
Συριακά αεροσκάφη έπληξαν στόχους του ΙΚ κοντά στη Ράκα
«Η αεροπορία κατέστρεψε θέσεις και τεθωρακισμένα οχήματα» στην ύπαιθρο της δυτικής Ράκα, περίπου 70 χιλιόμετρα από την πόλη, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.
Συνάντηση σε χαλαρή διάθεση Τριντό - Ομπάμα στο Μόντρεαλ
Η παρουσία του πρώην αμερικανού προέδρου προκάλεσε ένα πραγματικό χάος στο Μόντρεαλ, με χιλιάδες πολιτών να προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο όπου βρίσκονταν οι δύο.
Κλιμακώνεται η ένταση στον Κόλπο - Νέες απειλές από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Μπαχρέιν κατά του Κατάρ
Ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σημείωσε ότι συμφώνησε με τον Σαουδάραβα ομόλογό του ότι είναι σημαντικό να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση στην περιοχή.
Οι αστυνομικοί σκοτώνουν τους δράστες της επίθεσης του Λονδίνου (βίντεο)
Το βίντεο ξεκινά με τους τρεις τρομοκράτες, Κουράμ Μπουτ, Γιουσέφ Ζαγκμπά και Ρασίντ Ρεντουάν, να περπατούν άνετοι προς την είσοδο του παμπ.