Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Λάρισα
Απευθυνόμενος στους πρόσφυγες, ο Αρχιεπίσκοπος έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης: «Δεν έχουμε την ίδια γλώσσα, αλλά είμαστε όλοι παιδιά του Θεού.
Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά: Θετική η πορεία των εργασιών για το νέο Δικαστικό Μέγαρο
Ριάντ: Οι χώρες του Κόλπου μπορούν να λύσουν μόνες τους την κρίση με το Κατάρ
Ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σημείωσε ότι συμφώνησε με τον Σαουδάραβα ομόλογό του ότι είναι σημαντικό να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση στην περιοχή.
Τον δικηγόρο Κρίστοφερ Ρέι προτείνει ο Τραμπ για το FBI
«Θα προτείνω τον Κρίστοφερ Α.
Οκτώ τα θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο, βρέθηκε σορός γάλλου τουρίστα
Προβάδισμα για το κόμμα της Μέι μία ημέρα πριν τις εκλογές στη Βρετανία
Ιράν: Τουλάχιστον 12 νεκροί από επιθέσεις του ISIS στο Κοινοβούλιο και στο Μαυσωλείο Χομεϊνί
«Ένα άτομο εισέβαλε στο Κοινοβούλιο σήμερα και άρχισε να πυροβολεί τους φρουρούς.
Εθνικό κέντρο αντιτρομοκρατίας εγκαινίασε ο Εμανουέλ Μακρόν
Βρετανία: Ούτε το Brexit ούτε η τρομοκρατία το θέμα των εκλογών
Αναστολή των δρομολογίων επιβατικών πλοίων μεταξύ Δανίας - Γερμανίας
Πηγή: Το Βήμα