espa pkm

Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2026, 2:23:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στη Βουλή και χωρίς να ανακοινωθεί συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να εξεταστούν τα τελευταία δεδομένα εν όψει της συνεδρίασης του Eurogroup στις 15 Ιουνίου.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, στη συνεδρίαση επικράτησε αμηχανία με την Τασία Χριστοδουλοπούλου να εκφράζει για άλλη μια φορά την αγωνία της για τις διαπραγματεύσεις που λαμβάνουν χώρα για το χρέος.
Ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, άλλαξε την τελευταία στιγμή την απόφασή του και έλαβε μέρος σε ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ -TV event 90 λεπτών χαρακτηρίστηκε από το BBC- με άλλους πολιτικούς αρχηγούς και την υπουργό Εσωτερικών της Βρετανίας, Άμπερ Ραντ.
Κανένα δρομολόγιο των τρένων δεν θα εκτελεστεί σήμερα, Πέμπτη, λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης.






Πηγή: Το Βήμα
Ξεκινά σήμερα, Πέμπτη, η υποβολή αιτήσεων εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών για την περίοδο 2017-2018.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών www.dbda.gr.
Τουλάχιστον δέκα στρατιώτες έπεσαν νεκροί από φίλια πυρά, όταν κατά τη διάρκεια αεροπορικού βομβαρδισμού στην πόλη Μαράουϊ, επλήγησαν στρατιωτικές δυνάμεις.

Από τον βομβαρδισμό, τραυματίστηκαν άλλοι οκτώ στρατιώτες, σύμφωνα με στρατιωτικό εκπρόσωπο.
Εργασία χωρίς αμοιβή προσφέρουν οι 3.150 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν από τις αρχές του έτους μέσω του ΟΑΕΔ, με στόχο να καλύψουν πάγιες ανάγκες στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας για 12 μήνες.
Συνεχίζεται η νοσηλεία του πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πρώην Πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Η κατάσταση της υγείας του τραυματισμένου από τρομοκρατική επίθεση με «παγιδευμένο» φάκελο το απόγευμα της Πέμπτης 25 Μαΐου στην Αθήνα, χαρακτηρίζεται καλή.
Κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, την ώρα που οι περισσότεροι Αμερικανοί είχαν στραμμένη την προσοχή τους στο Πόρτλαντ του Ορεγκον, όπου την Παρασκευή ένας άνδρας μαχαίρωσε τρεις και σκότωσε δύο επιβάτες μέσα σε έναν συρμό τρένου όταν εκείνοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν να παρενοχλεί δύο νεαρές μουσουλμάνες, στις ΗΠΑ σημειώθηκαν τουλάχιστον ακόμη δύο εγκλήματα μίσους.
Η ανάγκη αναδιαρθρώσεων με στόχο την πιο αποτελεσματική τοπική διοίκηση, εκ παραλλήλου με την ενίσχυση της συμμετοχικότητας των πολιτών και την καθιέρωση της απλής αναλογικής, βρίσκεται στο επίκεντρο της κυβερνητικής ρητορικής για το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την άμεση καταβολή διατροφικού επιδόματος στους δικαιούχους νεφροπαθείς, για τον μήνα Μάιο. Το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε στην κατανομή ποσού ύψους 6.280.277 €στις Περιφέρειες της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2017 αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς.