Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γιορτή της Μητέρας από το “Λαβάς”
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας «ΤΟ ΛΑΒΑΣ» πραγματοποίησε το Σάββατο 13 Μαϊου εκδήλωση για την Παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας.
Ήταν μία εκδήλωση μέσα σε μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα όπου παιδιά από την Ευκαρπία απήγγειλαν ποιήματα που υμνούσαν τη μάνα και μάλιστα η απαγγελία του ποντιακού ποιήματος ξάφνιασε ευχάριστα τους παρευρισκομένους.
Το Πρόγραμμα εκδηλώσεων των 35ων Πολυκαστρινών
Παρασκευή 26/5/2017
19:00 / Πολ. Κέντρο, Ωδείο: Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Αξιός Ποταμός» του Σωκράτη Μουρατίδη και της Αλεξίας Ιωαννίδου.
19:00 / Φουαγιέ Πολ. Κέντρου: Εγκαίνια έκθεσης του Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας Κιλκίς με θέμα «Γυναίκα», Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας Ευκράντη.
19:30 / Πολ. Κέντρο-Θέατρο: Εκδήλωση με την χορωδία, την ορχήστρα και τα μικρά μουσικά σύνολα του Γυμνασίου Πολυκάστρου.
Αποτελέσματα εκλογών στο σωματείο νοσοκομείου Κιλκίς
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΚΙΛΚΙΣ
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 388
ΨΗΦΙΣΑΝ 326 -
ΑΚΥΡΑ 2 -
ΛΕΥΚΑ 5
Απονομή βραβείων και επαίνων στον ποιητικό διαγωνισμό της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, στις 8μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων στους νικητές του φετινού 22ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού».
Στον καταξιωμένο αυτό θεσμό που διοργανώνει με συνέπεια τα τελευταία 22 χρόνια η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, συμμετείχαν 101 ποιητές από όλα τα διαμερίσματα του ελλαδικού χώρου και από χώρες του εξωτερικού, αριθμός που καταδεικνύει τόσο το υψηλό επίπεδό του, όσο και το αμείωτο ενδιαφέρον από πλευράς των συμμετεχόντων.
Στη Ρώμη ο Τραμπ - Πρώτος σταθμός της ευρωπαϊκής περιοδείας του
Η Ιταλία είναι ο τρίτος σταθμός του ταξιδιού του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε αρχικά τη Σαουδική Αραβία και κατόπιν το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη.
Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή
Μητσοτάκης: Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα βγάλει τη χώρα από την κρίση
Βενιζέλος: Τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει καμιά συμφωνία
«Το κόστος που πληρώνει η χώρα για αυτά τα δυόμιση χρόνια, για τις ιδεοληψίες, τα λάθη, τις εμμονές και τους τυχοδιωκτισμούς, είναι πάρα πολύ μεγάλο.