espa pkm

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2026, 9:04:14 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Υπέρ της υιοθέτησης ενός δοκιμασμένου μοντέλου όπως της Αγγλίας ή κάποιο άλλο, για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, εμφανίζεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας. Μετά τα έκτροπα που σημειώθηκαν στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου, δηλώνει στη συνέντευξη που ακολουθεί ότι «δεν είναι μόνο τα.
Στις κάλπες προσφεύγει η Φώφη Γεννηματά μετά και τη νέα εσωκομματική ένταση που πυροδότησε η απόφαση για «έξωση» του Στ. Ξεκαλάκη από την Χαρ. Τρικούπη. Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προσανατολίζεται, αποδεχόμενη τις εισηγήσεις στενών της συνεργατών αλλά και κορυφαίων στελεχών το.
Τα capital controls επέβαλαν το πλαστικό χρήμα. Η επέλαση του πλαστικού χρήματος που καταπολεμά τη φοροδιαφυγή όσο κανένας νόμος και καμιά φοβέρα σε συνδυασμό με την υπερβολική φορολόγηση έχει εξασφαλίσει ένα εντυπωσιακό πλεόνασμα εσόδων.
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο είναι καθαρά, τακτοποιημένα και ήσυχα. Σαν τα γραφεία μιας πολυεθνικής εταιρείας και όχι ενός ελληνικού πολιτικού κόμματος. Στον τρίτο όροφο βρίσκεται το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ίσως είναι το μικρότερο γραφείο πολιτικού αρχηγού.
Την κρυφή γοητεία των αγορών χρήματος και κεφαλαίου ανακάλυψαν ξαφνικά η κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να πανηγυρίσουν έπειτα από την ολοκλήρωση της τεχνικής συμφωνίας με τους δανειστές και εν αναμονή του Eurogroup της 22ας Μαΐου, με θέμα το κλείσιμο της αξιολόγησης.
Σε «δίσεκτο» έτος για 1.100.000 συνταξιούχους της χώρας εξελίσσεται το 2019, αφού από την πρώτη ημέρα του θα καταγράψουν απώλειες - από 1 έως 350 ευρώ - στη σύνταξή τους. Πρόκειται για την περικοπή μέρους ή του συνόλου της «προσωπικής διαφοράς» των συντάξεων, που προβλέπεται στη συμφωνία .
Σειρά από μέτρα που θα οδηγήσουν σε πρόσθετες επιβαρύνσεις νοικοκυριά, αγρότες και επαγγελματίες θα ισχύσουν το επόμενο έτος, με κύριο στόχο την εξοικονόμηση πάνω από 500 εκατ. ευρώ για επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ.
Σάββατο, 13 Μαϊος 2017 08:50

Τελευταία(;) πράξη με μέτρα 4 δισ.

Η τελευταία πράξη για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα παιχθεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή όπου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να ψηφίσουν τη συμφωνία με Ευρωπαίους και ΔΝΤ για μέτρα ύψους 4,1 δισ.
«Η σταθερότητα, δημοσιονομική και πολιτική, αποτελεί τη λυδία λίθο της ανάκαμψης, χωρίς αυτήν δεν μπορεί να υπάρξει έξοδος από την κρίση». Η εξομολόγηση ανήκει στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκη, ο οποίος στις συνομιλίες του με εκπροσώπους του Τύπου μεταφέρει και υπερασπίζεται χωρ.
Οι αρχές της Βόρειας Κορέας προχώρησαν σήμερα Κυριακή στην εκτόξευση πυραύλου από πεδίο δοκιμών σε περιοχή κοντά στις δυτικές ακτές, ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις της Νότιας Κορέας.

Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη τι είδους πύραυλος εκτοξεύθηκε, δήλωσε τηλεφωνικά στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters αξιωματικός του νοτιοκορεάτικου στρατού.