Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 11:44:14 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Σε πλήρη εξέλιξη από τις αρχές Απριλίου είναι το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που υλοποιείται με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου η 84η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον πολιτιστικό σύλλογο «άγιο Τρύφων» Γουμένισσας.

Εκδήλωση μνήμης διοργανώνουν ο δήμος Κιλκίς και η κοινότητα Ακρίτα για τους οκτώ Έλληνες στρατιώτες που αντιστάθηκαν στους εισβολείς Γερμανούς το 1941 και έδωσαν τη ζωή τους στη μάχη Ακρίτα – Μ. Στέρνας στις 8 Απριλίου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στο Πάρκο Ηρώων, δίπλα στην Εκκλησία.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη είχε η δημοτική αντιπροσωπεία του Δήμου Λύσης λίγο πριν την αναχώρηση της για την Κύπρο.

Ο Δήμος Κιλκίς και ο Λαογραφικός Όμιλος ‘’Ακρίτες’’ Γερίου Κύπρου παρουσιάζουν το θεατρικό χορόδραμα ‘’Αλύτρωτη Γενιά – Πόντος, Κωνσταντινούπολη, Κύπρος’’ την ερχόμενη Πέμπτη 18 Απριλίου στις 20:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

Το θεατρικό χορόδραμα στηρίζεται στο βιβλίο της ΔέσπωςΚόνιζουΛοϊζιά και ακολουθεί τη σκηνοθετική γραμμή της ΑθηνάςΒιολάρη.

Σε ηλικία 76 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο O.J. Simpson, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος προηγουμένως είχε γίνει γνωστός για τη δολοφονία της πρώην συζύγου και του συντρόφου της.

Ακόμα δύο πρότζεκτ σε συνεργασία με το Netflix ετοιμάζουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που θα είναι παραγωγοί σειρών σχετικές με το lifestyle και το πόλο.

Το Ισραήλ υποστηρίζει πως είναι έτοιμο για όλα, διαμηνύοντας πως οποιαδήποτε απευθείας επίθεση των Ιρανών, θα λάβει ως απάντηση αντίστοιχη ισραηλινή ενέργεια αντιποίνων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal αναμένεται ιρανική επίθεση τα επόμενα δύο 24ωρα στο βόρειο ή στο νότιο Ισραήλ.

Ο Χρ. Σταϊκούρας, υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τοποθετήθηκε για το flyover και τα Τέμπη

Ο Χρήστος Σταϊκούρας, τοποθετήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην ertnews για το flyover. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη δικαστική εμπλοκή του flyover για τον οποίον σταματούν προσωρινά οι εργασίες στη Θεσσαλονίκη εκτιμώντας πως θα είναι μια προσωρινή εμπλοκή και το έργο θα προχωρήσει κανονικά.

Συνελήφθη 64χρονος στην Θεσσαλονίκη – Προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης – Την απείλησε με χρήση μαχαιριού και την τραυμάτισε στο πόδι

Συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη 64χρονος αλλοδαπός, για υπόθεση που αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος νεαρής αλλοδαπής.