Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 3:08:39 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Στα πλαίσια της πανελλαδικής εκστρατείας ενημέρωσης του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια, κλιμάκιο του Κινήματος θα επισκεφθεί την αγορά του Κιλκίς, το πρωί της Παρασκευής 20 Ιουνίου.
Ο πρώην υπουργός και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, Χρήστος Πρωτόπαπας θα είναι επικεφαλής του κλιμακίου, μαζί με τον βουλευτή Κιλκίς κ. Γιώργο Φλωρίδη και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου κ.κ. Βάσω Βογιατζοπούλου, Μιχάλη Τσελέπη και Σάββα Τσολάκη.
Ένας δικός μας άνθρωπος, ο Κιλκισιώτης Θεμιστοκλής (Θέμης) Βασιλειάδης ανήλθε με την αξία και τον επιστημονικό του έργο στα ύπατα κλιμάκια της ακαδημαϊκής ιεραρχίας καθώς εκλέχτηκε στις  13 Μαίου 2008 ομότιμος καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008 14:52

Ιωαννίδης Δημήτρης :Αξιοκρατία

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, όσο κι αν φαίνεται ένα σπάνιο είδος, ένα “εν απολύτω ανεπαρκεία” είδος, υπάρχει.
Υπάρχει και θα εξηγήσουμε που και πως την συναντήσαμε.
Σ’ ένα μικρό χωριό του νομού μας -απ’ αυτό κατάγομαι κι εγώ- το Ελευθεροχώρι όπου κατά καιρούς έγιναν διάφορες εκδηλώσεις που το έκαναν γνωστό και “μεγάλο” σ’ όλο το νομό αλλά και πέρα απ’ αυτόν. Και αυτό οφείλεται, αποκλειστικά, στους κατοίκους του.
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008 14:50

Τιμητική διάκριση στον ΑΕΡΟΠΟ

Στην τελετή έναρξης του  Πανελλήνιου Συνέδριου της Ελληνικής εταιρίας Δ.Ε.Δ.Υ.Τ. (Διεπιστημονική Εταιρεία Διασφάλισης Υγιεινής  Τροφίμων), που έγινε στις 6 Ιουνίου στο Μακεδονία Παλλάς παρουσία του Μητροπολίτη κ.κ. Ανθίμου, τιμήθηκε   ο ΑΕΡΟΠΟΣ,  στο πρόσωπο του συμπατριώτη μας  Σώτου Χρυσάφη, εμπνευστή και προέδρου του Συλλόγου.
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008 14:48

Καινοτομία και KLEEMANN

Νέα προϊόντα και καινοτόμες λύσεις για τον κλάδο του ανελκυστήρα παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του 17ου παγκόσμιου συνεδρίου Ανελκυστήρα Elevcon 2008, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, τη συνδιοργάνωση και αποκλειστική χορηγία του συνεδρίου –που έλαβε χώρα από τις 11 έως και τις 13 Ιουνίου- ανέλαβε η Kleemann, μετά από πρόσκληση της International Association of Elevator Engineers (IAEE).
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008 14:46

Στον υπουργό απασχόλησης

Από …κεκτημένη ταχύτητα αναφέραμε χθες ότι το υπόμνημα της Ομοσπονδίας καπνοεργατοϋπαλλήλων Ελλάδος απευθύνεται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
Είναι προφανές εξάλλου από τα αιτήματα που προβάλλονται πως μόνο το υπουργείο Απασχόλησης θα μπορούσε να τα ικανοποιήσει. Προς την κ. Πετραλιά λοιπόν το υπόμνημα του πρόεδρου της Ομοσπονδίας και προέδρου του εργατικού κέντρου Γ. Ιωαννίδη.

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008 14:45

Καλώς έπραξαν

Μπορεί ο επικεφαλής της μειοψηφίας Αθ. Τζούρτζος να βάλλει κατά του αντιδημάρχου Γουμένισσας Γ. Τρέγκα αλλά ο Δήμος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης απέστειλε ευχαριστήριο έγγραφο στο Δήμο Γουμένισσας για την προθυμία του να αποτεθούν στην χωματερή του δήμου σκουπίδια με τέσσερα απορριμματοφόρα των Αμπελοκήπων.
Πρόκειται για εξυπηρέτηση που έκαναν ορισμένοι δήμοι του νομού σε δήμους της συμπρωτεύουσας για να βοηθήσουν στην αποφόρτιση των δρόμων 2-3 ημέρες μέχρι να ανοίξουν η χωματερή των Ταγαράδων και ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης.
Και κατά την άποψή μας, πολύ ορθά έπραξαν. Και όφειλαν μάλιστα να το κάνουν ενημερώνοντας και τη μειοψηφία για να μην πλανάται η εντύπωση πως εν κρυπτώ αποφάσισαν.
Ειδικά οι δήμοι της Παιονίας θα είχαν κάθε λόγο να επιδείξουν την αλληλεγγύη τους στη συμπρωτεύουσα καθώς από εκεί ζητούν τη μόνιμη λύση της απόθεσης των δικών τους απορριμμάτων
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008 14:45

Γεύμα Πινέλη

Πήρε –επιτέλους- το εφάπαξ του ο… συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος Κώστας Πινέλης και κάλεσε φίλους (κυρίως) από τον εργασιακό του χώρο, και το δήμαρχο Κιλκίς βεβαίως, για να το γιορτάσει.
Το τραπέζι που στήθηκε στο «Μπλόκο», με τη φροντίδα του Στέφανου Μισαηλίδη, είχε όλα τα καλά του Θεού, αλλά κυρίως κέφι και καλή καρδιά. Στο τέλος και λίγη πολιτική κόντρα Πινέλη-Τερζίδη. Όχι που θα συγκρατιώντουσαν!
Κώστα, νάσαι γερός και να σε χαίρονται φίλοι και οχτροί!
Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008 14:42

Ούτε καν συμφέρει…

Γνωρίζουμε ότι είναι αντιδημοφιλές να επιδοκιμάζεις την «φιλοξενία» σκουπιδιών τρίτων στο Κιλκίς. Αλλά ..φιλτέρα η αλήθεια. Ή τουλάχιστον η αλήθεια που εμείς υπερασπιζόμαστε. Όταν ο γείτονάς σου πνίγεται στα σκουπίδια είναι τουλάχιστον στενόκαρδο - για να μην χρησιμοποιήσουμε βαρύτερη έκφραση- να κλείνεις την χωματερή σου και να αρνιέσαι να δεχτείς πέντε απορριμματοφόρα. Γιατί δεν μιλάμε να δεχτείς να φιλοξενείς μόνιμα τα σκουπίδια τους. Για μια δυο μέρες κι ένα μικρό τμήμα του φορτίου ζήτησαν να «φιλοξενήσουμε» οι γείτονες της συμπρωτεύουσας.
Δεν είναι μόνο επίδειξη σκληρότητας όταν η αλληλεγγύη είναι τις ιδιότητες που θα έπρεπε να χαρακτηρίζουν την αυτοδιοίκηση. Εν προκειμένω θα αποτελούσε πράξη αφροσύνης. Είναι δυνατόν να επιζητείς τη μόνιμη λύση του δικού σου πιεστικού προβλήματος για «φιλοξενία» των σκουπιδιών σου από το σύνδεσμο της μείζονος Θεσσαλονίκης στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης και την ίδια ώρα να μην δέχεσαι πέντε απορριμματοφόρα στο …έδαφός σου;
Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2008 14:08

Νεκρός 26χρονος σε μετωπική

 ον χαρακτηρισμό του ως δρόμου - καρμανιόλα επιβεβαίωσε με τραγικό τρόπο άλλη μια φορά ο δρόμος Κιλκίς - Πολυκάστρου. Μόλις είχε γυρίσει η μέρα στο Σάββατο 14 Ιουνίου, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και σε ένα τροχαίο έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος 26 χρόνων από τον Στάθη Παιονίας.