Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Υποπτο όχημα εισήλθε με ταχύτητα σε εμπορικό δρόμο στην Αμβέρσα
Ενισχύσεις €480.000 σε ΟΤΑ ενέκρινε ο Π. Σκουρλέτης
Χώρους ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ουσιών ζητά ο Καμίνης
Η «Ώρα της Γης» στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας για νομοσχέδιο
Κατρούγκαλος: Δεν υπάρχει αίτημα για τουρκικές προεκλογικές συγκεντρώσεις
Τερέζα Μέι στη Βουλή: Δεν φοβόμαστε
«Δεν πρόκειται να φοβηθούμε» ξεκαθαρίζει η Τερέζα Μέι, σημειώνοντας ότι η επίθεση στρέφεται κατά όλων των ελεύθερων ανθρώπων.
Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω επέκτασης γραμμής τραμ
Γκάμπριελ: Πρέπει να διατηρούν οι δίαυλοι επικοινωνίας ΕΕ - Τουρκίας
«Όσον αφορά στην Τουρκία σίγουρα δεν είμαστε λίγο πριν την ένταξη της Τουρκίας (στην ΕΕ), αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να κλείσουμε τους διαύλους επικοινωνίας, ακόμη και αν τα πράγματα παραμένουν δύσκολα» είπε ο Γκάμπριελ σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στην Αθήνα.