Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν περικοπές 50% στη χρηματοδότηση προγραμμάτων ΟΗΕ
Οι ΗΠΑ ξοδεύουν περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια (9,3 δισ.
Τουρκία: Δεκάδες τραυματίες από πτώση αεροστάτων στην Καππαδοκία
Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από πτώση τριών τουριστικών αερόστατων στην περιοχή της Καππαδοκίας στην Τουρκία.
Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα αερόστατα είχαν απογειωθεί νωρίς το πρωί της Τρίτης, ωστόσο εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών, κατέπεσαν με αποτέλεσμα δεκάδες από τους επιβαίνοντες σε αυτά να έχουν τραυματιστεί.
Μπορεί η Σκωτία να κάνει νέο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία;
Από τότε πολλά άλλαξαν: Το σκωτικό κόμμα SNP απέκτησε γυναίκα πρόεδρο, την Νίκολα Στέρτζεον, η οποία διαδέχθηκε τον ηττημένο του δημοψηφίσματος Άλεξ Σάλμοντ.
Brexit: «Κόβονται» προστασία Ευρωπαίων και βέτο στη συμφωνία
Τα γυρίζει ο Λευκός Οίκος για τα περί «κοριών» Ομπάμα σε Τραμπ
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ, εξήγησε ότι ο Τραμπ δεν αναφερόταν συγκεκριμένα στον προκάτοχό του, ενώ τα όσα έγραψε σε εκείνο το Tweet, είχαν να κάνουν με «παρακολούθηση και άλλες δραστηριότητες».
Η Μέρκελ δεν παίζει το παιχνίδι του Ερντογάν
Η διαμάχη με την Τουρκία επισκιάζει τις ολλανδικές εκλογές
Καταδίωξη ΙΧ αυτοκινήτου με ανταλλαγή πυροβολισμών στον Ασπρόπυργο
Περιπολικό της Τροχαίας έκανε σήμα για έλεγχο σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινείτο στη λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι και στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.
Προς πλειστηριασμούς κατοικιών μη συνεργάσιμων δανειοληπτών
Σύμφωνα με την Καθημερινή, πρόκειται για οφειλέτες και εγγυητές δανείων που έχουν χαρακτηριστεί μη συνεργάσιμοι μέσα από την διαδικασία του Κώδικα Δεοντολογίας και τις επιστολές που έχουν στείλει οι τράπεζες καλώντας τους να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.
Γιατί ο Σκουρλέτης ζητά αυξημένη πλειοψηφία στη ψήφιση των μέτρων
Σύμφωνα με Τα Νέα, ο λόγος της παρέμβασης του υπουργού Εσωτερικών είναι προφανής και εκφράζει και άλλα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, μολονότι προς ώρας παραμένουν σιωπηλά.