Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Λαφαζάνης: Να σταματήσει κάθε διαδικασία για εκποίηση της Εθνικής Ασφαλιστικής
"Η Εθνική Ασφαλιστική είναι η μεγαλύτερη και από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου, που βρίσκεται κάτω από την καθοριστική επιρροή του ελληνικού δημοσίου», είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και πρόσθεσε ότι είναι υπερκερδοφόρα και δυναμική εταιρεία με θετική προοπτική, η οποία μπορεί να γίνει ακόμα πιο επιτυχής με ένα καλύτερο επιχειρησιακό και κοινωνικό σχεδιασμό.
Ιταλία: Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πωλεί σε δημοπρασία ένα... γεύμα
"Επωφεληθείτε από ένα γεύμα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι" γράφει ο ιστότοπος charitystars.com, καλώντας όσους ενδιαφέρονται να κάνουν την προσφορά τους.
Σπίρτζης: Δεν υπάρχει κανένα θέμα ιδιωτικοποίησης της ΣΤΑΣΥ
Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ιδιωτικοποίησης ή απαξίωσης του ρόλου της ΣΤΑΣΥ, έδωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο υπουργός κατέθεσε νομοτεχνική βελτίωση σε σχετικό άρθρο του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία, όπως είπε, τα καθαρά έσοδα από εμπορικές και διαφημιστικές δραστηριότητες θα εγγράφονται ως έσοδα στον προϋπολογισμό της ΣΤΑΣΥ.
«Πυρ ομαδόν» από την Αντιπολίτευση στον Ευ.Τσακαλώτο για τη συμφωνία
«Tο Αιγαίο είναι θάλασσα ηρεμίας και ασφάλειας» λέει στέλεχος της κυβέρνησης
Χαμηλή πτήση πάνω από τα Ίμια εκτέλεσε τουρκικό ελικόπτερο
Πληροφορίες για πτώση τουρκικού ελικοπτέρου στην περιοχή των Ιμίων, οι οποίες μεταδόθηκαν από ορισμένα τουρκικούς δικτυακούς τόπους, διαψεύδονται από την Αθήνα αλλά δεν μεταδόθηκαν και από έγκυρα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Αθωώθηκε 25χρονος που συνελήφθη για τα γεγονότα του Ωραιοκάστρου
Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο 25χρονος που κατηγορείτο για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, για όσα συνέβησαν στο Ωραιόκαστρο κατά τη διάρκεια κινητοποίησης ενάντια στη φοίτηση των προσφυγόπουλων στο 1ο δημοτικό σχολείο της περιοχής.
Πάπας Φραγκίσκος: Καλύτερα να είσαι άθεος, παρά υποκριτής Καθολικός
Προφυλακιστέος ο Γάλλος που κατηγορείται για ασέλγεια κατά προσφυγόπουλων
ΔΝΤ: Να εξειδικεύσει εκ των προτέρων η ΕΕ τα μέτρα για το xρέος
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ταμείου Τζέρι Ράις ξεκαθάρισε ότι το Ταμείο προκειμένου να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα θα πρέπει αυτό να στηρίζεται σε δύο βάσεις: