espa pkm

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2026, 12:02:17 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τις συνθήκες δολοφονίας - όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις - του επιχειρηματία Μανώλη Χρ. Κυπριανίδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Ζυρίχη, ερευνά η ελβετική αστυνομία που προσδιορίζει τον θάνατό του τρεις ημέρες νωρίτερα.
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 12:50

Νοσοκομείο Αρτας κατά ΠΟΕΔΗΝ

«Η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ εσκεμμένα παραπληροφορεί, παραπλανεί και προκαλεί ανησυχία και ανασφάλεια στους πολίτες για το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

«Δεν υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω λιτότητα. Όποιες παρεμβάσεις γίνουν θα είναι μηδενικού δημοσιονομικού αθροίσματος» ξεκαθάρισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, για να συμπληρώσει: «όλα θα γίνουν ταυτόχρονα.

O τέως πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, περιγράφει το Eurogroup της Φεβρουαρίου 2017 ως πανάληψη του Eurogroup του 2015.

«Στις 20 Φεβρουαρίου 2017 επαναλαμβάνεται ουσιαστικά αυτό που έγινε στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου 2015.

Εκτενώς καλύπτουν τα γερμανικά ΜΜΕ το Eurogroup, επικεντρωνόμενα ειδικά στο ρόλο που θα έχει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο ελληνικό πρόγραμμα -και αυτό ενώ ειδικά το Βερολίνο θα τελεί σε προεκλογική περίοδο μέχρι το φθινόπωρο.
Ο υποστράτηγος Χέρμπερτ Ρέιμοντ Μακμάστερ αναλαμβάνει τη θέση του συμβούλου σε θέματα Εθνικής Ασφάλειας του Τραμπ μετά το σκάνδαλο που οδήγησε στην παραίτηση του Μάικλ Φλιν.

Παρουσιάζοντας τον υποστράτηγο, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για έναν άνθρωπο με εξαιρετικό ταλέντο και ικανότητες, απόλυτα σεβαστό στις τάξεις των Ένοπλων Δυνάμεων.
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 10:50

Μάχη μεταξύ CDU και SPD στις δημοσκοπήσεις

Επτά μήνες πριν τις γερμανικές εκλογές, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τους Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ (CDU) και τους Σοσιαλδημοκράτες (SPD) υπό τον Σουλτς να βρίσκονται ουσιαστικά στα ίδια επίπεδα και να εναλλάσσονται στην πρώτη θέση.
Οι αποφάσεις του Eurogroup θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, η οποία έχει οριστεί για τις 6:30 το απόγευμα της Τρίτης στα κεντρικά γραφεία της Κουμουνδούρου.
Πανελλαδική κινητοποίηση οργανώνει την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου η ΟΛΜΕ, όπως αποφάσισε το Σάββατο η γενική συνέλευση των Προέδρων ΕΛΜΕ της χώρας.

Ειδικότερα, στην Αθήνα προγραμματίστηκε συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας στις 2 μμ, ενώ και στην υπόλοιπη Ελλάδα θα γίνουν συγκεντρώσεις στις Διευθύνσεις ή στις Περιφέρειες σε ώρες που θα αποφασίσουν οι τοπικές ΕΛΜΕ.
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 07:50

Μακρόν ο Αντικομφορμιστής

Η Μαρίν Λεπέν, η αρχηγός του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου στη Γαλλία, μπορεί να είναι ιδρυτικό μέλος της λεγόμενης πλέον «Εθνικιστικής Διεθνούς», αλλά δεν είναι η μόνη «αντισυμβατική» πολιτικός η οποία πηγαίνει καλά στις δημοσκοπήσεις της χώρας της για τις προεδρικές εκλογές της άνοιξης.