espa pkm

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2026, 10:10:21 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Γράφει ο Ιωάννης Μ. Αρκούδας MBA, MSc in Logistics
(Απόσπασμα Διπλωματικής
Εργασίας). 

 

Σε αυτούς τους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς, ο διεθνής ανταγωνισμός επιβάλλει στις σύγχρονες επιχειρήσεις να είναι ευέλικτες και προσαρμοσμένες στη νέα τάξη πραγμάτων. Για το λόγο αυτό, οι περισσότερες βιομηχανικές επιχειρήσεις και Οργανισμοί χρησιμοποιούν την Ποιότητα για να πετύχουν την επιχειρησιακή τελειότητα (business excellence) και την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών τους. Μέσα σε αυτό το διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η εμφάνιση της Πολιτικής Ποιότητας Έξι Σίγμα (Six Sigma Methodology) έχει προσελκύσει αρκετούς οργανισμούς από τον τομέα των υπηρεσιών, και συγκεκριμένα αυτών της Υγείας.

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 20:49

Γλέντησαν με την ψυχή τους οι “Παίονες”

Η Γουμένισσα γλέντησε και διασκέδασε μέχρι πρωίας με πολύ κέφι και χορό, υπό τους ήχους των χάλκινων πνευστών της και όχι μόνο, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο ''ΠΑΡΥΦΕΣ''. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' διοργάνωσε τον καθιερωμένο χορό του. Η αθρόα προσέλευση του κοινού, οι πολλες εκπλήξεις, τα πλούσια δώρα και η καλή διάθεση, ήταν τα χαρακτηριστικά της χοροεσπερίδας.

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 20:48

Η πίτα των ΚΑΠΗ Παιονίας

Με ευχές για υγεία και οικογενειακή ευτυχία των μελών έγινε η κοπή της πίτας για τη νέα χρονιά στα ΚΑΠΗ του Δήμου Παιονίας, παρουσία  του Δημάρχου κ. Γκουντενούδη, του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ, κ. Δεβετζόπουλου, μελών του Δ.Σ. καθώς και εργαζομένων στα ΚΑΠΗ.
Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. αφού ευχαρίστησε τα μέλη και  το προσωπικό για τη συνεργασία, ενημέρωσε για τις εξελίξεις και τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να ενδυναμωθεί η λειτουργία των ΚΑΠΗ. Ακολούθησε διάλογος με τα μέλη όπου και τέθηκαν ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις σε διάφορα θέματα που  τους απασχολούν.

Επιστολή διαμαρτυρίας για την κατάργηση των τριών αστυνομικών τμημάτων Μαυρονερίου, Νέας Σάντας και Δροσάτου απέστειλε στον αν. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Δήμαρχος Κιλκίς.
Στην επιστολή τπυ αναφέρει ο κ. Σισμανίδης:
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ
Η απόφαση αναδιάρθωσης των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού Κιλκίς πλήττει σοβαρά το Δήμο Κιλκίς, ιδιαιτέρως δε τους πολίτες των οικισμών του που εφεξής μένουν απροστάτευτοι από την αστυνομική παρουσία.

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 20:44

Μας ‘’έφτιαξε’’ ο … Μαρκιζάν’ς!

Του Αναστάσιου
Αμανατίδη.

 

Νεαρός μαθητής, τότε, πρωτο-άκουγα τον γραφικό Βαγγέλη Τσινάρη με την ‘’κολλώδη’’ προφορά και ακαταλαβίστικη γλώσσα του: μας ‘’την ήφερει ή έφτιαξε’’ ο Μαρκεζάν’ ς, ή κάπως έτσι περισσότερο ‘’σεξιστικά’’!... Φράση που την επαναλάμβανε μονολογώντας   στην διαπασών, αναίτια  και χωρίς να προκληθεί από κανέναν. Περπατούσε εκείνο το βράδυ, ενώ δεν τον άκουγαν και τα πόδια του, λόγω πιοτού, κάπου εκεί στη διασταύρωση Βενιζέλου και 21ης Ιουνίου, όπου το περίπτερο του Μαρίντση και το κρεοπωλείο του Σταυρακίδη…
   … Μας ‘’έφτιαξε’’ (ή κάπως έτσι) ο …Μαρκεζάν’ς, μας πήρει τ’ ‘ρουλόγια και μας ήφερει τα ξυπνητήρια…

Κλειστοί θα παραμείνουν το Σαββατοκύριακο οι σταθμοί «Σύνταγμα» (Γραμμή 2 & Γραμμή 3), «Αργυρούπολη» (Γραμμή 2) και Νομισματοκοπείο και Δουκ. Πλακεντίας (Γραμμή 3), για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών που αφορούν την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου.
Η αξιολόγηση θα κλείσει, «ίσως όχι την Δευτέρα (20 Φεβρουαρίου)»,εκτίμησε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1. Ενέταξε, επίσης, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, και τον τρόπο με τον οποίο «τα μέτρα θα περάσουν ευκολότερα, όχι τόσο από την κοινοβουλευτική ομάδα της κυβέρνησης, όσο στον λαό».
«Έως τις αρχές Μαρτίου, θα έχει ολοκληρωθεί ο διορισμός 3.200 νοσηλευτών, υγειονομικών, παραϊατρικού και βοηθητικού προσωπικού στα νοσοκομεία, γεγονός που χαρακτηρίζεται ως μία πολύ μεγάλη ένεση ανθρώπινου δυναμικού στο ΕΣΥ.

Τη διαφωνία του σε ενδεχόμενη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ομιλία του την Παρασκευή το βράδυ σε εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών με θέμα το λαϊκισμό και το λατινοαμερικάνικο ποπουλισμό.

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 17:50

Λαβρόφ: «Ψυχροπολεμικός θεσμός» το ΝΑΤΟ

Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ υποστήριξε πως η Μόσχα επιθυμεί σχέσεις στη βάση του «πραγματισμού» με τις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας επίσης «ψυχροπολεμικό θεσμό» το ΝΑΤΟ και κατηγορώντας το πως με την επέκτασή του έφερε «ένταση άνευ προηγουμένου» στην Ευρώπη.