espa pkm

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2026, 8:20:38 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η κυβέρνηση πρέπει «να μεριμνήσει ώστε να ξεπαγώσουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί στο Μega και στον ΔΟΛ, προκειμένου να καταστεί δυνατή η πληρωμή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους» ανακοίνωσε η Ένωση Κεντρώων.

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη ζητά «αυτό να γίνει άμεσα, λόγω της δεινής θέσης που έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι και άσχετα από την πορεία των δικαστικών ερευνών, που μπορεί, για να λάβουν οριστικές αποφάσεις, να χρειαστούν πολύ περισσότερο χρόνο».
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο αναπληρωτής καθηγητής του Παντείου Πανεπιστήμίου, Αγγελος Συρίγος.

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.
«Eυθεία επίθεση προς τους δημοκρατικούς θεσμούς, την ελευθερία και τη δικαιοσύνη» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, την επίθεση και τις ύβρεις μελών της Χρυσής Αυγής προς τα θύματα και τους οικείους τους, στη δίκη της οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.
Παράταση ενός έτους, μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου 2018, για την παροχή οικονομικών κινήτρων στους κατοίκους της περιοχής του Θριασίου από την ΕΥΔΑΠ για τη σύνδεση των ακινήτων αμιγούς οικιακής χρήσης στο δίκτυο αποχέτευσης.
Για τα μεγάλα ερωτήματα που αφορούν τον ιεροσύνη στη χώρα μας, τις νεανικές ανησυχίες αλλά και το αίτημα του οίκου μόδας GUCCI να διοργανώσει επίδειξη μόδας στην Ακρόπολη συζήτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.

Ερώτηση προς τους υπουργούς Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Οικονομικών κατέθεσαν 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητούν να ενημερωθούν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία των εγκρίσεων, οι οποίες σχετίζονται με τους αρχαιολογικούς χώρους εντός του ακινήτου του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.

Ψηλά στα βουνά της νοτιοδυτικής κινεζικής επαρχίας Γκουιζού, 18 οικογένειες έχουν το πιο ασυνήθιστο σπίτι, μια φυσική σπηλιά.

Μολονότι έχουν ηλεκτρικό, η ζωή στο χωριό Ζονγκντόνγκ είναι εντελώς αποκομμένη από τον έξω κόσμο, αφού η πιο κοντινή πόλη απέχει τρεις ώρες δρόμο.

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα 350 παιδιά νοσούν από καρκίνο. Χάρη στην πρόοδο συνεχή και αξιοσημείωτη πρόοδο, που επιτυγχάνεται στην αντιμετώπιση του παιδιατρικού καρκίνου, τα ποσοστά ίασης βελτιώνονται διαρκώς. Ωστόσο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απευθύνει έκκληση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών ώστε κάθε παιδί με καρκίνο να έχει την ευκαιρία να επιβιώσει.
Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών στην περιοχή του κόμβου του Κιάτου, από τις 9 το πρωί της Πέμπτης, 16 Φεβρουαρίου 2017, έως τις 9 το πρωί της επόμενης ημέρας, λόγω αποκλεισμού του κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση από Πάτρα προς Κιάτο.
Στην απόλυση εργαζομένου από την Ελληνική Αστυνομία προχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο η Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή Θεσσαλονίκης, με την αιτιολογία ότι δεν μπορεί να ασκήσει το επάγγελμα του λόγω διάγνωσης με Ηπατίτιδα B.