espa pkm

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2026, 11:11:09 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τη μερική προληπτική νομοθέτηση των μέτρων που απαιτεί το ΔΝΤ εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση μετά το αδιέξοδο που καταγράφηκε στο Eurogroup της 26ης Ιανουαρίου. Ανώτερο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου λέει στο «Βήμα» ότι μετά την αποστολή της λεπτομερούς πρότασης του υπουργού Οικονομικών, στο τε.

Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Σορίν Γκριντεάνου ανακοίνωσε την απόσυρση του αμφιλεγόμενου διατάγματος για υποθέσεις διαφθοράς, το οποίο οδήγησε σε πρωτοφανείς μαζικές διαδηλώσεις στην χώρα.

«Αύριο Κυριακή, θα συνεδριάσουμε εκτάκτως προκειμένου να καταργήσουμε το διάταγμα, να το αποσύρουμε, να το ακυρώσουμε…, καταλαβαίνετε, και να βρούμε ένα νόμιμο τρόπο προκειμένου να διασφαλίσομε ότι δεν θα εφαρμοστεί» επισήμανε ο επικεφαλής της ρουμανικής κυβέρνησης.

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 23:50

Μανιφέστο α λα Τραμπ παρουσίασε η Μαρίν Λεπέν

Η ηγέτιδα του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία με την υπόσχεση να προφυλάξει τους ψηφοφόρους από την παγκοσμιοποίηση και να δώσει πίσω στην χώρα τους την «ελευθερία», ελπίζοντας την ίδια στιγμή ότι θα αποκομίσει οφέλη από το πολιτική θύελλα που έχει ξεσπάσει με επίκεντρο τον υποψήφιο της Δεξιάς Φρανσουά Φιγιόν και θα κάνει την έκπληξη με μια νίκη ανάλογη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές.

H πρόσφατες καλές δημοσκοπήσεις αναπτερώνουν τις ελπίδες τού Μάρτιν Σουλτς για την επικράτηση του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) και του ιδίου προσωπικά επί της καγκελαρίου Μέρκελ και του κόμματός της στις προσεχείς εθνικές εκλογές, γράφει η εφημερίδα «Die Welt».
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ θα επιτρέπει σε όσους κατέχουν έγκυρη βίζα την είσοδο στις ΗΠΑ ώστε να συμμορφωθεί με την χθεσινή απόφαση ομοσπονδιακού δικαστή του Σιάτλ, η οποία μπλοκάρει προσωρινά το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο Τραμπ στα σκούπιδια!», «πολεμήστε την άγνοια, όχι τους μετανάστες!»: μαζικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε Λονδίνο, Βερολίνο και Παρίσι κατά του αντιμεταναστευτικού διατάγματος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Στη βρετανική πρωτεύουσα τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, συγκεντρώθηκαν νωρίς το μεσημέρι μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα πολλών αντιρατσιστικών οργανώσεων και οργανώσεων κατά των μέτρων λιτότητας.

«Ο "φοβικός" λόγος απέναντι σε αυτόν που δεν είναι λευκός, χριστιανός, ετερόφυλος και άρρεν, δεν έχει καμία δικαιολογία: είναι μισαλλόδοξος, ρατσιστικός και φαλλοκρατικός» αναφέρει το ΚΙΔΗΣΟ, σε ανακοίνωσή του, για τις σχετικές προτάσεις του υπουργείου Παιδείας.

Την αγανάκτησή τους για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα, «που με αυταρχισμό δημεύει το εισόδημα του επιστημονικού κόσμου και τινάζει στον αέρα τις συντάξεις του» και την αγωνία τους για το μέλλον τους εξέφρασαν δεκάδες γιατροί, πρόεδροι Ιατρικών Συλλόγων, Επιστημονικών Ενώσεων και Επαγγελματικών Φορέων που συμμετείχαν στην πανιατρική συγκέντρωση -ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με θέμα «ασφαλιστικός -φορολογικός νόμος ,οι συνέπειές του για τους γιατρούς».

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 22:50

Δικηγόροι: «Δεν έχουμε υποχρέωση χρήσης POS»

Η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας η οποία συνεδρίασε to Σάββατο στην Αθήνα αποφάσισε να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας κατά του νέου ασφαλιστικού νόμου και για το λόγο αυτό συγκρότησαν ομάδα δικηγόρων και καθηγητών Πανεπιστημίων των Νομικών Σχολών.

Πώς θα διασφαλιστεί η συνοχή της Ευρώπης; Όταν οι χώρες-μέλη δεν υποχρεώνονται να συμμετέχουν σε όλα τα στάδια της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, δηλώνει η Α. Μέρκελ. Τείνει χέρι βοηθείας στις μικρότερες χώρες της ΕΕ;