espa pkm

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2026, 9:02:42 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ποινή φυλάκισης 23 μηνών κατά συγχώνευση με 3ετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη, ενώ έκρινε αθώο τον συγκατηγορούμενό του Παναγιώτη Τζένο, μετά από πολύωρη διαδικασία με αφορμή μήνυση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.
Σε νοσοκομείο μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής ζευγάρι αλλοδαπών, το οποίο -όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία- δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του στο Περιστέρι.

Και οι δύο φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο.
Ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθεί η ανακοπή των μεταναστευτικών ροών από τη Λιβύη στην Ιταλία θα βρεθεί στο επίκεντρο της βασικής συζήτησης των 28 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ στη Βαλέτα της προεδρεύουσας Μάλτας.

Μια ακόμη ρατσιστική επίθεση εναντίον μετανάστη στον Ασπρόπυργο, καταγγέλλουν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και η Κίνηση Ενωμένη Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Ο εργάτης γης Ζισάν Ελάχι με καταγωγή από το Πακιστάν, την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, επέστρεφε από τη δουλειά του στο χωράφι, και στον δρόμο προς το σπίτι βρέθηκε αντιμέτωπος με αγνώστους κοντά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας.

Ποινή φυλάκισης 23 μηνών κατά συγχώνευση με 3ετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη, ενώ έκρινε αθώο τον συγκατηγορούμενό του Παναγιώτη Τζένο, μετά από πολύωρη διαδικασία με αφορμή μήνυση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου.
Το φλέγον ζήτημα της αεροπορικής και ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών θα τεθεί επί τάπητος στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι (15:30) της Παρασκευής στο υπουργείο Ναυτιλίας. Σε αυτήν θα λάβουν μέρος όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.
Στην άτυπη, μονοήμερη, Σύνοδο της ΕΕ που πραγματοποιείται στη Μάλτα, συμμετέχει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, η οποία θα αρχίσει στις 9 το πρωί ώρα Ελλάδος, ενώ στο περιθώριο της Συνόδου θα έχει κατ' ιδίαν συναντήσεις με την καγκελάριο Μέρκελ και τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Στις κοιλάδες που εκτείνονται μεταξύ της Δαμασκού και του Λιβάνου, εκεί όπου ολόκληρες κοινότητες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους εξαιτίας του πολέμου, συντελείται μια σημαντική, δημογραφική αλλαγή. Για πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε ο εμφύλιος στη Συρία, ομάδες ανθρώπων έχουν ξεκινήσει να εγκαθίστανται ξανά σε αυτά τα εδάφη.
Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 07:00

Οικονομικό Πανεπιστήμιο... 4 αστέρων

Ανάμεσα στα 300 καλύτερα Business Schools κατατάσσεται εφέτος το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) καταλαμβάνοντας κορυφαία θέση στις επιστημονικές περιοχές της οικονομίας και της διοίκησης. Η διεθνής λίστα κατάταξης Eduniversal δημοσιοποίησε τα 1.000 καλύτερα Business Schools από 154 χώρες για το 2016.

Την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση, εξέφρασε μιλώντας απόψε σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση των οργανώσεων Βικτώριας, Κυψέλης, Κυψέλης-πλατείας Αμερικής στο θέατρο Αλεξάνδρεια στην Αθήνα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.