espa pkm

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2026, 3:51:44 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη συνοχή και το μέλλον της Ευρώπης, εάν ο Β.Σόιμπλε και το ΔΝΤ δεν συμφωνήσουν να στηρίξουν την Ελλάδα εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Κατεπείγουσα εντολή με την οποία αναστέλλεται προς το παρόν η δυνατότητα των αρχών των ΗΠΑ να απελαύνουν από τη χώρα ανθρώπους που έχουν φτάσει σε αμερικανικά αεροδρόμια με έγκυρες βίζες εξέδωσε ομοσπονδιακή δικαστής του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Μετά τη θητεία του Φρανσουά Ολάντ οι γάλλοι Σοσιαλιστές περνούν κρίση ταυτότητας. Η σημερινή εκλογή του υποψηφίου του κόμματος για τη γαλλική Προεδρία κρίνεται καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της παράταξης.

Η φωτογραφία του νεαρού Αρχιφύλακα διμοιρίας στην περιοχή της Ειδομένης, να προσφέρει νερό σε γυναίκα πρόσφυγα από τη Συρία, επελέγη για το ημερολόγιο (2017) που εξέδωσε το Ελληνικό Τμημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Αφιερωμένο στην Προσφυγιά, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τον Απόδημος Ελληνισμό, είναι το ημερολόγιο που εξέδωσε για το 2017, το Ελληνικό Τμημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  (IPA Greece).

Κατεπείγουσα εντολή με την οποία αναστέλλεται προς το παρόν η δυνατότητα των αρχών των ΗΠΑ να απελαύνουν από τη χώρα ανθρώπους που έχουν φτάσει σε αμερικανικά αεροδρόμια με έγκυρες βίζες εξέδωσε ομοσπονδιακή δικαστής του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Η τηλεφωνική συνδιάλεξη ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαντίμιρ Πούτιν ήταν ένα «πρώτο σημαντικό βήμα» για τη βελτίωση των σχέσεων ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, ανέφερε σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε χθες Σάββατο ο Λευκός Οίκος.
Πλοίο με 31 επιβαίνοντες αγνοείται στα ανοικτά των ακτών του Βόρνεο, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της Μαλαισίας.

Σύμφωνα με αξιωματούχο των λιμενικών αρχών το σκάφος αναχώρησε από την Κότα Κιναμπαλού, την πρωτεύουσα της ανατολικής Πολιτείας Σαμπά της Μαλαισίας, περί τις 03:00 (ώρα Ελλάδας) με προορισμό τον δημοφιλή τουριστικό προορισμό Μενγκαλούμ.

Ο Χορστ Ζεεχόφερ, ο ηγέτης της Ένωσης Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), του αδελφού κόμματος στη Βαυαρία της Ένωσης Χριστιανοδημοκρατών (CDU) της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, καλεί να τερματιστούν οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ εξαιτίας της προσάρτησης της Κριμαίας και της υποστήριξης των φιλορώσων ανταρτών στην Ουκρανία που της προσάπτουν.
Συνεχίζονται οι εργασίες για την εγκατάσταση των υποδομών στους σταθμούς του Μετρό της πρωτεύουσας.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου θα είναι κλειστοί οι σταθμοί «Ομόνοια» (γραμμή 1 και 2), «Σταθμός Λαρίσης» και «Δάφνη».
Τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι βροχές αναμένονται κυρίως στο Ιόνιο και από το βράδυ στην Κρήτη.

Παγετός θα σημειωθεί το πρωί στα κεντρικά και βόρεια στα ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρός στα βόρεια.