Σοκ στην Ινδία μετά τη συντριβή Boeing 787 της Air India, με 265 θανάτους. Ενημέρωση και αναγνώριση θυμάτων μέσω DNA. Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει το πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στην Ινδία.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συντριβή αεροσκάφους στην Ινδία: Θρήνος για τους 265 νεκρούς και τα αίτια του δυστυχήματος
Το Ισραήλ βομβάρδισε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν – Με σκληρή τιμωρία απειλεί η Τεχεράνη
Μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για πολύ βαρύ -ακόμη απροσδιόριστο- αριθμό νεκρών, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων αξιωματικών του στρατού, αλλά και αμάχων, ανάμεσά τους πολλών παιδιών.
Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις γνωστοποίησαν σήμερα ότι στη διάρκεια της νύχτας εξαπέλυσαν αυτό που αποκάλεσαν «πρώτη φάση» ενός ευρείας κλίμακας κύματος αεροπορικών επιδρομών, στοχεύοντας στρατιωτικές αλλά και πυρηνικές υποδομές σε ολόκληρη την ιρανική επικράτεια.
Συνεχιζόμενες εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ και λήξη του σχολικού έτους για δημοτικά και νηπιαγωγεία
Συνεχίζουν σήμερα, Παρασκευή, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, με μαθήματα ειδικότητας. Τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν σήμερα περιλαμβάνουν την Τεχνολογία Υλικών, την Οικοδομική, τις Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ ΙΙ) και τα Ψηφιακά Συστήματα.
Καταδίκη αστυνομικού για τον θάνατο του Κώστα Φραγκούλη: φυλάκιση 3 ετών με αναστολή
Σε φυλάκιση 3 ετών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 37χρονος αστυνομικός που παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βέροιας, επειδή πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 16χρονο ρομά Κώστα Φραγκούλη, κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης, τον Δεκέμβριο του 2022, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Δημοτικός σχεδιασμός για Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών και Λουτρά Θέρμης στη Θεσσαλονίκη
Προχωρούν άμεσα από τον δήμο Θεσσαλονίκης οι διαδικασίες για δύο μεγάλα έργα, όπως η κατασκευή και λειτουργία του Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών, αλλά και η επενδυτική ανάπτυξη και λειτουργία των Λουτρών Θέρμης.
Πολυκαστρινά 2025 — Πολιτισμός, Παράδοση και Αθλητισμός σε μια Μεγάλη Θρησκευτική Γιορτή του Δήμου Παιονίας
Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκαν τα “Πολυκαστρινά 2025”, ένας θεσμός που για ακόμη μία χρονιά κατάφερε να συνδυάσει την παράδοση με το σύγχρονο πολιτιστικό γίγνεσθαι και να αναδείξει τις συλλογικές δυνάμεις του τόπου μας.
Η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυπέτρου συμμετείχε στην 9η Χορωδιακή Συνάντηση στην Αξιούπολη
Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης επισκέφθηκαν την Βουλή των Ελλήνων
Με πρωτοβουλία του Προέδρου και Οικονομικού Διαχειριστή του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης κ. Αστέριου Τάτση και σε συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεώργιο Γεωργαντά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη ομάδας ωφελούμενων συνοδεία εργαζομένων στη Βουλή.
Νορβηγία: Αλλαγές στη νομοθεσία επιτρέπουν στην αστυνομία να περιπολεί οπλισμένη
Οι Νορβηγοί αστυνομικοί, οι οποίοι έως σήμερα ήταν γενικά άοπλοι κατά την εκτέλεση των καθημερινών τους καθηκόντων, θα μπορούν μελλοντικά να περιπολούν οπλισμένοι, δυνάμει αλλαγής της νομοθεσίας που υιοθετήθηκε χθες Πέμπτη.
Σκληρή αντίδραση του Ιράν στην ισραηλινή επίθεση
Το Ιράν σχεδιάζει να δώσει σκληρή απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ εναντίον του πυρηνικού του προγράμματος, δήλωσε ιρανική πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας στο Reuters.