Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στις 5 Φεβρουαρίου η βασιλόπιτα του Αν. Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής της ΝΔ Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης ανακοινώνει ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 και ώρα: 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΕΥΡΥΔΙΚΗ στο Κιλκίς (οδός Σόλωνος 15) θα πραγματοποιήσει την κοπή της Βασιλόπιτας με τους φίλους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν στην πολιτική του διαδρομή.
Υπενθυμίζεται ότι η κοπή της βασιλόπιτας του κ. Καζαντζίδη είχε αρχικώς προγραμματισθεί για την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 aλλά η αναβολή στην αρχικώς ορισθείσα ημερομηνία είναι αναγκαία λόγω ανειλημμένων κομματικών υποχρεώσεων του Πολιτευτή.
Η μπαρκανίτσα του Βογιατζή
Του Αναστάσιου
Αμανατίδη
Θα πρέπει τον παλιό καιρό οι Στενημαχίτες καπνέμποροι Βογιατζήδες του Κιλκίς και πιο πολύ ο Δημήτρης, που διετέλεσε και δήμαρχος, να έκαναν μεγάλη εντύπωση στον νεαρό, τότε, Δημήτρη Νικοπολιτίδη. Αυτό φαίνεται καθαρά από τις συχνές αναφορές του στην καθημερινή ζωή της πλούσιας, αλλά απλοϊκής Οικογένειας. Άλλωστε μεγάλωσε στη γειτονιά τους.
Κι εμείς ζημιωθήκαμε από τον Χιονιά. Κι εμείς δικαιούμαστε αποζημιώσεις
Τη δίκαιη απαίτησή τους να ενταχθούν και αυτοί σε πρόγραμμα αποζημιώσεων σε πληγέντες κτηνοτρόφους της Εύβοιας εκφράζουν οι κτηνοτρόφοι του Κιλκίς και της Παιονίας με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Εύβοια.
Ο πρόεδρος του συλλόγου αγροτοκτηνοτρόφων Παιονίας Θωμάς Καρυπίδης με αφορμή τις δηλώσεις αυτές αλλά και τη γενική εικόνα στο κτηνοτροφικό κεφάλαιο της περιοχής ευθύνης του συλλόγου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
ΝΔ: «Ανατροπές στην αγορά εργασίας σε βάρος των εργαζομένων»
Σε κοινή τους δήλωση ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή τα στοιχεία της «ΕΡΓΑΝΗ» του Δεκεμβρίου τονίζουν πως για πρώτη φορά κυριαρχούν οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, καθώς η μεταξύ τους απόκλιση διευρύνεται ανεξέλεγκτα (-16,3%), σπάζοντας κάθε ρεκόρ.
Παραπλάνηση του Τραμπ από τον Φάρατζ καταγγέλει ο απεσταλμένος στην Ευρώπη
Συστηματική χρήση υπέρμετρης βίας από την αστυνομία του Σικάγο
Η αστυνομία του Σικάγο έκανε συστηματικά χρήση υπέρμετρης βίας, επέτρεψε τις διακρίσεις και συχνά τηρούσε έναν «κώδικα σιωπής» μεταξύ των αστυνομικών προκειμένου να αποτρέψει την διεξαγωγή ερευνών για ανάρμοστη συμπεριφορά, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσίευσε την Παρασκευή η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.
Αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ «είναι επίθεση εναντίον των μουσουλμάνων»
Δήμος Θεσσαλονίκης: Προχωρά στην προμήθεια επιπλέον 400 τόνων αλατιού
Άρχισε η ανάρτηση των δασικών χαρτών
«Η Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, αποτελεί σταθμό για τους δασικούς χάρτες, με δεδομένο ότι ξεκινά η ανάρτηση των πρώτων καταρτισμένων και θεωρημένων δασικών χαρτών, ύστερα από τέσσερα χρόνια», όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΝ.