Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ιδρυτικό συνέδριο της παράταξης ζητούν τέσσερα μέλη της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ
Τουρκικές ασκήσεις στο FIR Λευκωσίας, εν μέσω των συνομιλιών στη Γενεύη
Η ενημέρωση για δέσμευση των περιοχών έγινε στις 6 Ιανουαρίου, μόνο δύο ημέρες δηλαδή πριν από τη μετάβαση στη Γενεύη του προέδρου της Κύπρου, Νίκου Αναστασιάδη, και του ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Μουσταφά Ακιντζί.
Για «πάσχουσα δημοκρατία» κάνει λόγο ο Κώστας Σημίτης
Ως συμπτώματα πάσχουσας δημοκρατίας χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθπουργός Κώστας Σημίτης την υπόθεση της αγωγής Καμμένου κατά Πετρουλάκη.
Οπως αναφέρει ο ίδιος σε δήλωσή του: «Η αγωγή του υπουργού Καμμένου κατά του δημοσιογράφου Πετρουλάκη, με αίτημα την καταβολή μιας υπέρογκης αποζημίωσης επιδιώκει σαφώς τον παραδειγματισμό και τον εκφοβισμό.
«Εμπάργκο και Περιοριστικά Μέτρα»: Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Συνάντηση Φώφης Γεννηματά - Γιώργου Παπανδρέου την Πέμπτη
Την Ρωσία βλέπει τώρα πίσω από την κυβερνοεπίθεση ο Τραμπ
Ως τον Οκτώβριο εξοφλούνται όλες οι εκκρεμείς συντάξεις
Την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» δείχνει η βαλλιστική για τα πυρά στη Χ.Τρικούπη
ΝΔ: «Η κυβέρνηση να δώσει άμεσα το επίδομα για το πετρέλαιο θέρμανσης»
Σε ενημερωτικό σημείωμα, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει πως «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού πετσόκοψε το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης και μείωσε στο μισό τους δικαιούχους, αποφάσισε ότι, για τις αιτήσεις τους το φετινό χειμώνα, θα πληρωθούν … το καλοκαίρι», επισημαίνοντας πως οι πολίτες έχουν ανάγκη το επίδομα θέρμανσης για να ζεσταθεί το νοικοκυριό τους και δεν αντέχουν να περιμένουν το καλοκαίρι.
Καθησυχαστικός ως προς την προσέγγιση με τη Ρωσία ο ΥΠΕΞ του Τραμπ
Καθησυχαστικός ως προς την ενδεχόμενη προσέγγιση Ρωσίας - ΗΠΑ μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε ο Ρεξ Τίλερσον, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ExxonMobil τον οποίο πρότεινε για τη θέση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ ο Τραμπ.