Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Συγκλονισμένη η Βρετανία: Έφηβη κατηγορείται για δολοφονία 7χρονης
Αθώα δηλώνει σε επιστολή της η σύντροφος του πρέσβη στη Βραζιλία
«Αθώα στον λαό της Ελληνικής Δημοκρατίας» δηλώνει η Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα μέσω της επιστολής-απολογίας που απέστειλε προς την ελληνική πρεσβεία στη Βραζιλία και φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Εθνος».
Την υπόθεση της Novartis ελέγχουν οι οικονομικοί εισαγγελείς
Σε θάνατο καταδικάστηκε ο μακελάρης του Τσάρλεστον
Ο Ρουφ καταδικάστηκε με το επιβαρυντικό της τέλεσης εγκλήματος μίσους, έχοντας βάλει στόχο το εκκλησίασμα εμφορούμενος από την ιδεολογία της «ανωτερότητας της λευκής φυλής».
«Αντίο» στο ραδιόφωνο FM λέει η Νορβηγία
Πρόσφυγας κάνει μήνυση για την selfie που είχε βγάλει με την Μέρκελ
Ανάληψη ευθύνης για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε μέλη Επιτροπής Σοφών
Σχετικό κείμενο αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου.
Μπουτάρης: Πέτρωσε το αλάτι και θα γίνει το ανέκδοτο της χρονιάς
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ εξήγησε ότι οι «αλατιέρες» του δήμου είχαν φορτωθεί με αλάτι από την Τρίτη το βράδυ, προκειμένου να ξεκινήσουν τις ρίψεις την Τετάρτη το πρωί.
Για «μεγάλη παρτίδα» μιλούν τα κυπριακά ΜΜΕ ενόψει της Γενεύης
Σήμερα είναι οι «ώρα για ασκήσεις επί χάρτου», σημειώνει ο «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», ότι θα γίνει το πρώτο βήμα για το εδαφικό σήμερα, αλλά δεν θα κατατεθούν οι τελικές θέσεις.