espa pkm

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2026, 12:11:23 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο πρωθυπουργός επιλέγει άλλους για να ενημερωθεί, διαμαρτυρήθηκε μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξής του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος. «Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων.
Με ανασχηματισμό της κυβέρνησης επιχειρεί ο Μαδούρο να δαμάσει την οικονομική κρίση από την οποία μαστίζονται οι πολίτες στη Βενεζουέλα. Επέλεξε, ωστόσο, ακόμα σκληρότερους και αμετακίνητους οπαδούς του οικονομικού του μοντέλου και ας τρέχει ο πληθωρισμός με 700%, σύμφωνα τουλάχιστον με το ΔΝΤ.
Ο Αιγύπτιος πολιτικός ακτιβιστής Άχμεντ Μάχερ, ένας από τους ηγέτες της εξέγερσης του 2011, αφέθηκε ελεύθερος χθες Τετάρτη το βράδυ αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης τριών ετών, όπως έγινε γνωστό από μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας και τον δικηγόρο του.
Περισσότερες πληροφορίες, αλλά όχι και το όνομα, για τον άνδρα που σκόρπισε το θάνατο στο νυχτερινό κλαμπ της Κωνσταντινούπολης δίνει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο, είναι Ουιγούρος και με διασυνδέσεις.
Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 οι σταθμοί «Πανόρμου» και «Συγγρού- Φιξ» του Μετρό θα παραμείνουν κλειστοί, για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών που αφορούν την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος συλλογής κομίστρου.
Για κοροϊδία προσωπικά του Π.Καμμένου προς τους ένστολους κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι μέχρι το τέλος του 2016 δεν βρέθηκαν ούτε νομοθετήθηκαν
δημοσιονομικές παρεμβάσεις προκειμένου να μην ισχύσουν, από 1ης Ιανουαρίου το «πάγωμα» και η αναστολή των ωριμάνσεων και μισθολογικών προαγωγών των στελεχών.
Στη Δεξαμενή του Κολωνακίου, όπως κάθε χρόνο, θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει την τελετή του Αγιασμού στην Αλεξανδρούπολη.
«Εν δυνάμει τρομοκράτη» χαρακτήρισαν οι γερμανικές αρχές τον 26χρονο Τυνήσιο, ο οποίος συνελήφθη χθες με την υποψία ότι γνώριζε για την επίθεση στο Βερολίνο. Άκαρπες οι έρευνες σε βάρος του για επίθεση στο Ντίσελντορφ.
Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε σήμερα τον νομικό σύμβουλο και ένα πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Dogan Holding- μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Τουρκίας που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενημέρωσης, του τουρισμού και της ενέργειας-- στο πλαίσιο της έρευνας για το δίκτυο του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος κατηγορείται για το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου.
Οι ιρακινές δυνάμεις ξεκίνησαν επιχείρηση για την ανακατάληψη πόλεων που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους στο δυτικό τμήμα της χώρας κοντά στα συριακά σύνορα, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.