Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πρωτοχρονιάτικος Τραμπ: «Θα δούμε» για την Ταϊβάν, «δεν ξέρω» για τη Μόσχα
Ερντογάν: Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να καταστρέψει την πηγή των επιθέσεων
Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο τέτοιες επιθέσεις δεν είναι ανεξάρτητες από τις εξελίξεις στην περιοχή, ενώ κάλεσε τον λαό να σταθεί ενωμένος απέναντι σε τέτοια «βρώμικα παιχνίδια».
Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία σε όλη τη χώρα
Δεν υπάρχουν Έλληνες ούτε ομογενείς μεταξύ των θυμάτων στην Πόλη
Η ταυτοποίηση όμως των θυμάτων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Αναμένεται η επίσημη ενημέρωση και για την ταυτότητα όλων των τραυματιών που νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της πόλης.
«Έκκληση για ειρήνη»: Το πρώτο μήνυμα του νέου ΓΓ του ΟΗΕ
Το μήνυμα αναφέρει, μεταξύ άλλων:
Μακελειό τύπου Μπατακλάν στην Κωνσταντινούπολη: 39 οι νεκροί, δεκάδες τραυματίες
Περισσότεροι από τριάντα οι νεκροί, δεκάδες και οι τραυματίες. Με στολή Άγιου Βασίλη άνοιξαν πυρ κατά των θαμώνων. Η αστυνομία ερευνά τους χώρους του κλαμπ Reina καθώς πιστεύεται ότι εκεί έχει βρει καταφύγιο άτομο που πήρε μέρος στην επίθεση
Επίθεση τύπου Μπατακλάν στην Κωνσταντινούπολη: 35 τουλάχιστον οι νεκροί, δεκάδες τραυματίες
Περισσότεροι από τριάντα οι νεκροί, δεκάδες και οι τραυματίες. Με στολή Άγιου Βασίλη άνοιξαν πυρ κατά των θαμώνων. Η αστυνομία ερευνά τους χώρους του κλαμπ Reina καθώς πιστεύεται ότι εκεί έχει βρει καταφύγιο άτομο που πήρε μέρος στην επίθεση
Επίθεση τύπου Μπατακλάν στην Κωνσταντινούπολη: Πάνω από 30 οι νεκροί, δεκάδες τραυματίες
Περισσότεροι από τριάντα οι νεκροί, δεκάδες και οι τραυματίες. Με στολή Άγιου Βασίλη άνοιξαν πυρ κατά των θαμώνων. Η αστυνομία ερευνά τους χώρους του κλαμπ Reina καθώς πιστεύεται ότι εκεί έχει βρει καταφύγιο άτομο που πήρε μέρος στην επίθεση