Το Σωματείο Εργαζομένων του ΨΝΘ ζητά την άμεση κατάργηση του Νόμου 5129/2024 και την ακύρωση των αποφάσεων του ΕΟΠΑΕ που αφορούν τη διάρθρωση και τοποθέτηση προσωπικού στις Διευθύνσεις του Τομέα Θεραπείας.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Αντίκτυποι από τις κινητοποιήσεις του Σωματείου Εργαζομένων του ΨΝΘ για την κατάργηση ψυχιατρικών μεταρρυθμίσεων
Συνελήφθησαν μέλη της τουρκικής μαφίας σε Χαλκιδική και Αττική
Ένα από τα πιο σκληρά στελέχη της τουρκικής μαφίας, μέλος της συμμορίας Ντουράν, καθώς και ένας ακόμη Τούρκος καταζητούμενος, συνελήφθησαν χθες, Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025, σε περιοχές της Αττικής και της Βόρειας Ελλάδας.
Έλλη Φρεγγίδου: Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Από την αδιαφάνεια στον διεθνή διασυρμό
Το σκάνδαλο που ξέσπασε στον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν αποτελεί απλώς ακόμη μια περίπτωση κακοδιοίκησης. Αποτελεί απόδειξη ότι το λεγόμενο "επιτελικό κράτος" της Νέας Δημοκρατίας λειτουργεί με κανόνες ιδιοκτησιακής λογικής, παραγκωνίζοντας τη θεσμική τάξη και υπονομεύοντας κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.
Θρήνος στην Οδησσό: Δύο νεκροί και 14 τραυματίες από ρωσικό drone
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 14 τραυματίστηκαν όταν ρωσικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (drone) έπεσε σε πολυώροφη πολυκατοικία στην ουκρανική πόλη Οδησσό, στη Μαύρη Θάλασσα, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.
Δημόσιες κηδείες για τους ιρανούς αξιωματικούς και επιστήμονες που σκοτώθηκαν στον πόλεμο με το Ισραήλ
Το Ιράν τελεί σήμερα τις δημόσιες κηδείες περίπου 60 υψηλόβαθμων αξιωματικών και πυρηνικών επιστημόνων που σκοτώθηκαν στον πόλεμο των 12 ημερών με το Ισραήλ, την πέμπτη ημέρα μιας εύθραυστης εκεχειρίας και ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί να επιτεθεί και πάλι στη χώρα.
Η ΕΕ επιδιώκει επαναφορά ισορροπίας στο εμπόριο με τις ΗΠΑ
Η ΕΕ αναζητά νέες εμπορικές συνεργασίες, ενώ οι σχέσεις με τις ΗΠΑ περνούν σε αναθεώρηση. Ως ο χρόνος τελειώνει για την εξασφάλιση μιας νέας εμπορικής συμφωνίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από την αύξηση των δασμών, οι ηγέτες της ΕΕ που συγκεντρώνονται στις Βρυξέλλες εξετάζουν όχι μόνο τη διατλαντική σχέση, αλλά και σιωπηρά στρατηγικές για τη βαθύτερη εμπορική συνεργασία με χώρες της Ασίας-Ειρηνικού — ένα σήμα μετατόπισης προτεραιοτήτων σε ένα ταραχώδες παγκόσμιο εμπορικό τοπίο.
Αποκατάσταση της τάξης: Όλες οι πυρκαγιές που ξέσπασαν στη Θεσσαλονίκη υπό έλεγχο
Υπό έλεγχο τέθηκαν τις πρωινές ώρες οι φωτιές που ξέσπασαν το βράδυ ανατολικά και δυτικά της Θεσσαλονίκης. Οι πυροσβέστες ήρθαν αντιμέτωποι με 31 εστίες φωτιών έχοντας αντίπαλο τους ισχυρούς ανέμους.
«Πράσινο φως» από το ΔΣ του ΑΣ Άρης για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ Άρης
Δεκτή η πρόταση για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Άρης στον επενδυτικό όμιλο, με τον οποίο έχει επαφές η ΚΑΕ Άρης, ανακοίνωσε ο ΑΣ Άρης.
Δικογραφίες για κλοπές και διαρρήξεις από δύο νεαρούς δράστες
Δικογραφία σε βάρος 42χρονου για κλοπές και διαρρήξεις σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας – Τριανδρίας.
Ο δράστης κατάφερε σε διάστημα 20 ημερών, από 8 έως 27 Μαΐου, να διαρρήξει και να κλέψει 11 καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τούμπας-Τριανδρίας, με το παράνομο περιουσιακό όφελος του να ανέρχεται τουλάχιστον στα 3.500 ευρώ.
Δήλωση του ισραηλινού στρατού για πύραυλο που εκτοξεύθηκε από τη Υεμένη: πιθανή αναχαίτιση
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι πύραυλος που εκτοξεύθηκε από την Υεμένη προς το ισραηλινό έδαφος το πιθανότερο είναι πως αναχαιτίστηκε με επιτυχία.