espa pkm

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2026, 11:25:27 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 08:50

Στα όρια του εξευτελισμού

Επαχθέστερους όρους από το περίφημο «e-mail Χαρδούβελη» θα περιλαμβάνει η «επιστολή Τσακαλώτου» για τον κατευνασμό των πιστωτών στη μονομερή απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να χορηγήσει από το πρωτογενές πλεόνασμα 617 εκατ. ευρώ σε 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχους.
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 08:50

Κλειδί η «απολογία» Τσακαλώτου

Παράταση του θρίλερ μέσα στις γιορτές φοβούνται στελέχη του υπουργείου Οικονομικών μετά το ατελείωτο πάρε-δώσε και τα παζάρια για την επιστολή-«απολογία» του υπουργού Οικονομιών Ευκλείδη Τσακαλώτου, η οποία αναμένεται να ξεπαγώσει τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος.
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 08:50

Υποταγή της Αθήνας περιμένει το Βερολίνο

Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Η αναμενόμενη «επεξηγηματική» επιστολή Τσακαλώτου προς τους θεσμούς για τις πρόσφατες παροχές της ελληνικής κυβέρνησης, που υπαγορεύθηκε από τον πρόεδρο του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ, ίσως επαναφέρει, σύμφωνα με γερμανό κυβερνητικό αξιωματούχο, το παλιό status quo σ.
Νέα πολιτική ρότα με υποσχέσεις για μειώσεις φορολογικών βαρών όσο υπερκαλύπτονται οι στόχοι του Μνημονίου, αυξάνονται τα έσοδα και ειδικά ο ΦΠΑ χαράσσει η κυβέρνηση Τσίπρα για τη διετία 2017 - 2018.
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 08:50

Λαϊκό προφίλ χτίζει ο Κυριάκος

Στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι υπάρχει μια εκτενής ανάλυση για την «εκλογική γεωγραφία» που αποκωδικοποιεί την εκλογική συμπεριφορά των ψηφοφόρων κατά Περιφέρεια και μια δεύτερη που ακτινογραφεί την «κοινωνική διάσταση» της ψήφου των ψηφοφόρων.
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 08:50

Το Κυπριακό και η «διχοτόμηση» ΚΚΕ - ΑΚΕΛ

Εντονη ανησυχία για την πορεία του Κυπριακού, εν όψει της επανέναρξης των συνομιλιών στις αρχές του νέου χρόνου, επικρατεί στον Περισσό. Οι φόβοι που διατυπώνονται υποδηλώνουν και τη μεγάλη απόσταση που επικρατεί μεταξύ των δύο κατά παράδοση «αδελφών» κομμάτων, ΚΚΕ και ΑΚΕΛ, οι σχέσεις των οποίων δ.
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 08:50

Οι επιπλοκές μιας δολοφονίας

Η δολοφονία ενός πρεσβευτή είναι πολύ σοβαρό ζήτημα στις διεθνείς σχέσεις. Τέτοια γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε πόλεμο, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Από την άποψη αυτή, η δολοφονία του πρεσβευτή της Ρωσίας στην Αγκυρα Αντρέι Καρλόφ δεν πρέπει να υποτιμάται σημειώνουν ξένες .
Στασιμότητα έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στο Κυπριακό, καθώς ο αρχικός ενθουσιασμός από τη Συμφωνία της 1ης Δεκεμβρίου φαίνεται να εξανεμίζεται και όλα να είναι ανοιχτά εν όψει των συναντήσεων της Γενεύης.
Με τον φονικό τρόμο των βάρβαρων τζιχαντιστών του ISIS ζει η καρδιά της Ευρώπης εδώ και καιρό: Παρίσι, Βρυξέλλες, Νίκαια και τώρα Βερολίνο. Το τελευταίο, τυφλό, χτύπημα στη χριστουγεννιάτικη αγορά της γερμανικής πρωτεύουσας φέρνει όμως την καγκελάριο-ηγεμόνα της ΕΕ μπροστά σε ένα άμεσο σοκ και στον.
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 07:50

20+1 πρόσωπα που σφράγισαν το 2016

Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ Το πρόσωπο της χρονιάς Και ξαφνικά, στις 9 Νοεμβρίου ο πλανήτης ξύπνησε μπροστά στη θύελλα Τραμπ. Αγρια χαρά για τη μισή Αμερική, για τους ψηφοφόρους του που σάρωσαν το κατεστημένο τινάζοντας στον αέρα κάθε πρόβλεψη.