Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Επίθεση τύπου Μπατακλάν στην Κωνσταντινούπολη: 35 τουλάχιστον οι νεκροί, δεκάδες τραυματίες
Περισσότεροι από τριάντα οι νεκροί, δεκάδες και οι τραυματίες. Με στολή Άγιου Βασίλη άνοιξαν πυρ κατά των θαμώνων. Η αστυνομία ερευνά τους χώρους του κλαμπ Reina καθώς πιστεύεται ότι εκεί έχει βρει καταφύγιο άτομο που πήρε μέρος στην επίθεση
Επίθεση τύπου Μπατακλάν στην Κωνσταντινούπολη: Πάνω από 30 οι νεκροί, δεκάδες τραυματίες
Περισσότεροι από τριάντα οι νεκροί, δεκάδες και οι τραυματίες. Με στολή Άγιου Βασίλη άνοιξαν πυρ κατά των θαμώνων. Η αστυνομία ερευνά τους χώρους του κλαμπ Reina καθώς πιστεύεται ότι εκεί έχει βρει καταφύγιο άτομο που πήρε μέρος στην επίθεση
Πούτιν και Ρουχανί συμφώνησαν για τη συνέχιση της στενής συνεργασίας τους για τη Συρία
Οι αρχές της Αιγύπτου επιστρέφουν στις οικογένειες τις σορούς των θυμάτων της πτήσης MS804
Το Συμβούλιο Ασφαλείας εγκρίνει το ρωσοτουρκικό σχέδιο για τη Συρία
Η μία μετά την άλλη οι πρωτεύουσες του κόσμου υποδέχονται το 2017
Νωρίτερα, η πόλη του Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία, ήταν η πρώτη, που υποδέχτηκε τη νέα χρονιά.
Ακατάλληλο για κατανάλωση και χρήση το νερό της πόλης του Αιτωλικού
Σύμφωνα με την πρώτη έρευνα που έκανε κλιμάκιο της διεύθυνσης Υγείας, «η έντονη θολερότητα, η έντονη οσμή που εμφανίζει, καθώς και τα μέχρι τώρα στοιχεία, μειώνουν την πιθανότητα ανθρωπογενούς - μικροβιακής επιβάρυνσης και δείχνουν φυσικοχημική ρύπανση, που καθιστά απαγορευτική τη χρήση του».
Μουζάλας υπέρ της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό
Τσαβούσογλου: «Πενταμερής διάσκεψη» στη Γενεύη για το Κυπριακό
Τσίπρας: Το 2017 θα είναι έτος υψηλών ρυθμών ανάπτυξης
Ο κ.