Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Αετός και Κοινωνικό Κέντρο Στήριξης γιόρτασαν αντάμα την παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ
Ο ΠΑΣ Αετός Κιλκίς, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών ΑΜΕΑ του Κέντρου γιόρτασαν μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία διοργανώνοντας εκδήλωση-φιλικό παιχνίδι μπάσκετ, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 το μεσημέρι στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Κιλκίς.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με εισαγωγή της κας Κωνσταντίνας Πατσάνη, λογοθεραπεύτριας του Κέντρου για το νόημα της Ημέρας και με χαιρετισμούς από τον κο Νίκο Σερασκέρη, Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς και τον κο Γιώργο Στεφούδη Πρόεδρο του Αετού, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε το Δήμο Κιλκίς για την οικονομική ενίσχυση της εκδήλωσης.
ΒηματίΖΩ: Αξιοπρεπής στέγη για άτομα με αναπηρία στο Κιλκίς
Την Κυριακή 04/12/2016 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» είχε την χαρά να εγκαινιάσει την νέα του Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Βηματίζω Ι», μία υπερσύγχρονη μεζονέτα, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 24 στο Κιλκίς.
Ανταπόκριση Κιλκσιωτών στο μήνυμα του Ερυθρού Σταυρού: ‘’Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα’’
Μια ακόμη απόλυτα επιτυχημένη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας ολοκλήρωσε ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς το Σάββατο 10-12-2016 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (Λ.Α.Φ. Κιλκίς ) αποδεικνύοντας ότι η οργάνωση, η τάξη και η πραγματική ανάγκη για προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι τα στοιχειά αυτά που χαρακτηρίζουν το τοπικό τμήμα όπου ολοένα διευρύνει την ποικιλόμορφη και ουσιαστική δράση του σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο.
Εκπαιδευτική αποστολή εμπόρων του Κιλκίς στη Μαδρίτη
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς σε συνεργασία με το Ιταλό Ισπανικό Επιμελητήριο Μαδρίτης και σε συνέχεια των δράσεων στήριξης & επιμόρφωσης των μελών μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη εκπαιδευτική αποστολή στη Μαδρίτη με θέμα «Επιβιώνοντας σε περίοδο κρίσης -Στρατηγική Τακτική και Ιστορίες επιτυχίας», στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης ERASMUS + Mobility 2016-1-EL01-KA102-023074, κινητικότητα εκπαιδευομένων.
Οδηγώντας μέσα στην πόλη
Γράφει
ο Τάσος Ναούμης
παιδίατρος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σταθείτε ένα πρωί στην άκρη της 21ης Ιουνίου και παρατηρείστε πως συμπεριφέρονται οι οδηγοί στην πόλη. Άλλοι οδηγούν κρατώντας στο χέρι τον καφέ, άλλοι οδηγούν καπνίζοντας, άλλοι οδηγούν και μιλούν στο κινητό. Ορισμένοι τα καταφέρνουν και να οδηγούν και να πίνουν καφέ και να μιλούν στο κινητό και να καπνίζουν συγχρόνως. Προσωπικά θαυμάζω αυτούς που οδηγούν συγκρατώντας το κινητό ανάμεσα στο γερμένο τους κεφάλι και τον υπερυψωμένο τους ώμο και συγχρόνως προσπαθούν να στρίψουν το αυτοκίνητο από την Λέσχη των Αξιωματικών προς το ΚΤΕΛ.
Σισμανίδης σε Γεννηματά: Να σταματήσει η στήριξη μόνο των μπαταξήδων
Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και στελέχη του κόμματος και είχαν μια χρήσιμη συνεργασία πάνω σε ζητήματα που αφορούν το Δήμο Κιλκίς.
Γεννηματά: Βγαίνουμε ξανά μπροστά!
Σε μια συγκέντρωση πολιτών του Κιλκίς που θύμισε με το πλήθος και το πάθος της τις μεγάλες εποχές του παρελθόντος μίλησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά το απόγευμα της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου ολοκληρώνοντας την ολοήμερη περιοδεία της στο νομό.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου η κ. Γεννηματά άσκησε σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης Τσίπρα τον οποίο κατηγόρησε για εξαπάτηση του λαού, αλλά συνάμα έστρεψε τα βέλη της στη «δεξιά πολιτική της Ν.Δ. και του Μητσοτάκη» κηρύσσοντας ουσιαστικά διμέτωπο αγώνα με σύνθημα «Βγαίνουμε ξανά μπροστά.»
