Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
«Νέα περίοδο αστάθειας» βλέπει ο Κίσινγκερ
Παγίδες θανάτου σε καταστήματα
Τι έκρυβε το έγκλημα στην Πεντέλη
Οταν η ΔΕΗ έγινε μονοπώλιο για να έρθει η ανάπτυξη
Στην Κύπρο στις 9 Δεκεμβρίου ο Φρανσουά Ολάντ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι ο Φρανσουά Ολάντ θα επισκεφθεί την Κύπρο στις 9 Δεκεμβρίου.
Πόλεμος Γεννηματά-Βαξεβάνη
Πόλεμος έχει προκληθεί από το πρωτοσέλιδο και το δημοσίευμα που το συνοδεύει, της εφημερίδας Documento. Στην πρώτη σελίδα υπάρχουν οι φωτογραφίες της Φώφης Γεννηματά, του Γιώργου Παπανδρέου και του Θεόδωρου Πάγκαλου και από κάτω ο τίτλος «Τα πολιτικά πρόσωπα στη λίστα Μπόργιανς ».
Λάβρος ο Μίκης κατά Τσίπρα: Σε παραδέχομαι, γιατί είσαι μάγκας...
Με σφοδρή ειρωνία, κατηγορεί τον Αλ.Τσίπρα για υποκρισία, με αφορμή τον επικήδειο για τον Φιντέλ Κάστρο, και καταλήγει με τη φράση «καλή αντάμωση στα γουναράδικα».
Ο πολιτικός άνδρας Χρήστος Σπίγκος τώρα, στα 65 του και με πτυχίο Πολιτικών Επιστημών
Ήταν όνειρο ζωής η σπουδή στις πολιτικές επιστήμες για τον Χρήστο Σπίγκο. Τον Κιλκισιώτη –παρότι εκ μεταγραφής- πασίγνωστο για την πλούσια παρουσία και προσφορά του στην πολιτική, κοινωνική και αυτοδιοικητική ζωή του νομού.
Γεωργαντάς: Βάλτε κάμερες στους Ευζώνους
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα: «Άμεση ανάγκη για τοποθέτηση καμερών στο Σ.Σ. Ευζώνων».
Παζαρτζικλής για ΤΕΙ
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοτικός σύμβουλος Λάζαρος Παζαρτζικλής παρεμβαίνει και ζητά ενεργό ρόλο του δήμου Κιλκίς στο βαλτωμένο θέμα του ΤΕΙ Κιλκίς.