espa pkm

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2026, 8:40:00 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Έξι επιθέσεις αποτράπηκαν στο Βέλγιο στη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος της βελγικής αστυνομίας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα La Derniere Heure.

«Είμαι σε θέση να ανακοινώσω, σε συνεργασία με το Ocan ['Συντονιστικό όργανο για την ανάλυση της απειλής], ότι σε δύο χρόνια, για την ακρίβεια από τον Νοέμβριο του 2014, καταφέραμε να αποτρέψουμε όχι λιγότερες από έξι επιθέσεις» δήλωσε ο διευθυντής της δικαστικής αστυνομίας των Βρυξελλών Έρικ Γιάκομπς, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Σε τρεις διαφορετικές δικασίμους ,στις 10,11 και 13 Ιανουαρίου 2017 θα συζητηθούν στα Ποινικά Τμήματα του Αρείου Πάγου οι αναιρέσεις κατά των εφετειακών αποφάσεων που αφορούν την έκδοση των 8 Τούρκων, οι οποίοι έφτασαν στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούλιο.
Σε 17 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν τρία τουρκικά αεροσκάφη την Τρίτη, σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Τα τουρκικά αεροσκάφη, δύο από τα οποία πετούσαν σε σχηματισμό και ένα μεμονωμένο, προέβησαν επίσης σε τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Φωτογραφία του Άνις Άμρι στο κεντρικό σταθμό του Μιλάνου έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική αστυνομία.

Πρόκειται για εικόνα του φερόμενου της επίθεσης στο Βερολίνο, ο οποίος έπεσε νεκρός την Παρασκευή από αστυνομικά πυρά στο Μιλάνο που οι ειδικοί επεξεργάσθηκαν, από κάμερες εσωτερικού κυκλώματος ασφαλείας.
Για όλο το χρονικό διάστημα των εορτών έκλεισε το ειδικό κέντρο αποτοξίνωσης από το αλκοόλ του Αιγινήτειου νοσοκομείου, σύμφωνα με καταγγελίες συγγενών των ασθενών.

Βάσει καταγγελιών η μονάδα έδιωξε όλους τους νοσηλευόμενους με σκοπό να δώσει άδεια 15 ημερών στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
Συνεχίζουν την αποχή από τη διενέργεια πλειστηριασμών και αύριο, Τετάρτη, οι συμβολαιογράφοι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής, κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν θα διενεργηθεί με επισπεύδοντα τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ.
«Επιστολή μετάνοιας, υποτέλειας και παραδοχής» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την επιστολή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου προς τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

«Από σήμερα η έννοια εξευτελισμός έχει ονοματεπώνυμο: Ευκλείδης Τσακαλώτος και Αλέξης Τσίπρας» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.
Η αγαπημένη συνήθεια των αθηναίων, το πρόγραμμα των δωρεάν ξεναγήσεων, επιστρέφει για το τρίμηνο Ιανουάριος – Μάρτιος 2017 και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται πλέον μόνο ηλεκτρονικά.

Οι δωρεάν ξεναγήσεις είναι μία περιήγηση στον πολιτιστικό πλούτο και τις ομορφιές της πόλης μας, από έμπειρους και εξειδικευμένους ξεναγούς, που προσφέρει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου σε συνεργασία με το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών.
Σε οργανωμένη επιχείρηση είχε μετατρέψει ένας 34χρονος υπήκοος Ρουμανίας την επαιτεία ανήλικων ομοεθνών του σε πιάτσες της Αθήνας. Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο ανήλικος γιος του 34χρονου Ρουμάνου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση του ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.
Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων, μετά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για έντονα καιρικά φαινόμενα, λαμβάνει από τις επόμενες ώρες ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Από αύριο, Τετάρτη έως και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ τα παραρτήματα ΚΑΠΗ στις οδούς Γρ.