espa pkm

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2026, 7:30:20 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ένα βήμα πιο κοντά σε μια ενιαία συλλογικότητα ασθενών βρίσκονται πλέον οι σύλλογοι ασθενών όλης της χώρας, μετά τις εργασίες του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ασθενών Patients in Power Conference, το οποίο διοργανώθηκε από Επιτροπή 15 Συλλόγων Ασθενών σε συνεργασία με το Health Daily, υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας, της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών και της ΠΕΦ.

Η κυβέρνηση της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ επιμένει στη θέση της ότι δεν είναι τώρα καιρός για να αρχίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να συζητεί το άνοιγμα νέων κεφαλαίων με την Τουρκία, δήλωσε την Τετάρτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα εντείνεται η σεναριολογία για την επόμενη μέρα. Την ώρα που σύμφωνα με εκτιμήσεις συρρικνώνεται το προβάδισμα του «όχι», ο Ρέντσι δίνει μάχη για το πολιτικό του μέλλον.
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα αποχωρήσει εντελώς από τις επιχειρήσεις του για να επικεντρωθεί στη διακυβέρνηση της χώρας και πρόσθεσε ότι θα παρουσιάσει το σχέδιό του στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 15 Δεκεμβρίου στην οποία θα είναι παρούσα και η οικογένειά του.
Ένας 57χρονος συνελήφθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 57χρονος υπήκοος Αλβανίας προσέγγισε έξω από σχολικό συγκρότημα της Νέας Ιωνίας ανήλικες μαθήτριες και προχώρησε σε άσεμνες πράξεις.
Ολοκληρώθηκε η διανομή των χρεωστικών καρτών στους δικαιούχους του προγράμματος στήριξης ευάλωτων οικογενειών εν όψει της έλευσης του χειμώνα που υλοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με την υποστήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.

Νέο κρούσματα μηνιγγίτιδας απασχολεί τις υγειονομικές αρχές της Κρήτης, καθώς στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται 6χρονο αγοράκι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ανησυχία για την πορεία της υγείας του.

Παρέμβαση του γενικού γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχη Φυτράκη στις εκλογές για τους εκπροσώπους υπηρεσιακού συμβουλίου, καταγγέλλει η Ομοσπονδία Σωφρονιστικων Υπαλληλων.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι καλούν τον υπουργό Δικαιοσυνης κ.
Τρεις θερμαινόμενους χώρους διαθέτει από σήμερα ο δήμος Αθηναίων για την προστασία των άστεγων συμπολιτών μας από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων βρίσκονται σε ετοιμότητα για το ψύχος με άξονα τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, ενώ το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), με δύο ομάδες δράσης, πραγματοποιεί επιτόπιες παρεμβάσεις εφοδιάζοντας τους άστεγους με ρούχα, σκεπάσματα και τρόφιμα.
Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 17:50

Πόσους κατοίκους έχει η Κύπρος;

Ο συνολικός πληθυσμός της Κύπρου υπολογίζεται στις 940.100 στο τέλος του 2015 σε σύγκριση με 938.400 τον προηγούμενο χρόνο, σημειώνοντας αύξηση 0,2%, σύμφωνα με τη «Δημογραφική Έκθεση 2015» που έδωσε στη δημοσιότητα η Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου.