Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κύπρος: Ισχύει η θέση για επιστροφή της Μόρφου
Συνάντηση Ν.Κοτζιά με τον παλαιστίνιο ΥΠΕΞ
Οι ιρακινές δυνάμεις εισήλθαν στη Μοσούλη
ΝΔ: Η ιδεοληπτική αγκύλωση της κυβέρνησης πάει τη χώρα πίσω
Η ΝΔ τονίζει πως η Ελλάδα παρουσιάζει τεράστιες επενδυτικές ευκαιρίες, πως οι μεταρρυθμίσεις και οι αποκρατικοποιήσεις είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να γίνουν επενδύσεις από την ενέργεια μέχρι τις μεταφορές και από τον τουρισμό μέχρι την αξιοποίηση του φυσικού μας πλούτου.
Ποδηλατοδρομία για καλό σκοπό από τον ΒΗΜΑ FM και τον Δήμο Π.Φαλήρου
Δύο συμμορίες έκλεψαν 2.000 σπίτια σε όλη την Ελλάδα
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, είπε ότι έχουν συλληφθεί γύρω στα 35 άτομα, ενώ αναζητούνται άλλα 45, που επίσης ευθύνονται για περίπου 2.000 κλοπές σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Γιάννενα, Έβρο και πολλά άλλα μέρη της χώρας.
Το Χάρβαρντ αποκλείει την ποδοσφαιρική του ομάδα λόγω σεξουαλικών σχολίων
Το Brexit, το Κοινοβούλιο και η ευκαιρία των βουλευτών για διαφάνεια
Χαλέπι: Οι αντάρτες αψηφούν τα τελεσίγραφα της Μόσχας
Γκαζάκια σε παράρτημα του υπ. Εργασίας στα Άνω Πατήσια
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 23.05 εξερράγησαν τα γκαζάκια που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στον δεύτερο και τρίτο όροφο του κτηρίου, επί της οδού Κωστή Παλαμά 6-8, στα Άνω Πατήσια.