Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 2:40:50 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Που απαγορεύεται σήμερα η στάθμευση, η στάση και η κυκλοφορία στην Θεσσαλονίκη λόγω του Διεθνούς Μαραθωνίου “Μέγας Αλέξανδρος”

Στην Θεσσαλονίκη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν τεθεί σε ισχύ σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου λόγω της διεξαγωγής του 18ου Διεθνούς Μαραθώνιου Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος» καθώς και των Δρόμων Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 και 10 χλμ.

Το Ιράν θα παραλάβει μέσα στις επόμενες ημέρες την πρώτη παρτίδα της τελευταίας γενιάς ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών Sukhoi SU-35 , μετέδωσαν σήμερα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Το Ιράν είχε αγοράσει τα μαχητικά αεροσκάφη τον Νοέμβριο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Etemad.

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες της Θεσσαλονίκης είχε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά την τελετή εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του κόμματος «Δημοκράτες» στο κέντρο της πόλης, στην οδό Τσιμισκή.

Η οικογένεια αποτελεί έναν σταθερό πυλώνα σε μία εποχή που αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα, κράτησε όρθια την κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις πάρα πολλές κρίσεις και αυτήν τη στιγμή εν μέσω πιέσεων που δέχεται, εξακολουθεί να την κρατά όρθια, υπογράμμισε σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής Σοφία Ζαχαράκη, η οποία συμμετείχε σε εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονη Οικογένεια: Ζητήματα και Προ(Σ)κλήσεις» που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογές της Ψυχολογίας στην Υγεία», την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Υγείας, τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, εξέφρασε σήμερα τις ανησυχίες του σχετικά με την πρόσφατη ψήφιση ενός νομοσχεδίου από την αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων για την παροχή βοήθειας στην Ουκρανία.

Ένας Παλαιστίνιος οδηγός ασθενοφόρου σκοτώθηκε ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για να απομακρύνει τραυματίες από μια επιδρομή βίαιων Εβραίων εποίκων και τουλάχιστον 12 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανέφεραν σήμερα οι παλαιστινιακές αρχές.

Στις 27-28 Απριλίου  θα ταξιδέψει η Εθνική Ομάδα  Muay Thai για να συμμετέχει στο Open Muay Thai Cup στο Ζρενιανιν της  Σερβίας. Ένα Πρωτάθλημα που διοργανώνει η Σερβική Ομοσπονδία και που μετά από  επίσημη πρόσκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουαιται (ΠΟΜ) θα συμμετέχει και η Ελληνική Αποστολή.

Ο 4ος Διασυλλογικός αγώνας Ιππικής αντοχής θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Απριλίου στο Ράντσο Κιλκίς.

Αύριο, Κυριακή 21 Απριλίου, στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς και στις 17:00 το απόγευμα, θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς (ΕΠΣ Κιλκίς).

Παρά την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στο β’ γύρο ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, χρειάστηκε να φτάσει στην 32η αγωνιστική, να αναρριχηθεί στην πέμπτη θέση και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην εθνική κατηγορία. Κι αυτό το γεγονός είναι η ισχυρότερη απόδειξη του σκληρού ανταγωνισμού των ομάδων να εξασφαλίσουν μια θέση και στο επόμενο πρωτάθλημα.