Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Θεόφιλος Γουλτίδης : "ΟΥΔΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ"
Πριν από 17 χρόνια ο Δήμος Κιλκίς ξεκίνησε τη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας και τοποθέτησε τον Juanjo Corrales σαν καλλιτεχνικό διευθυντή. Ήταν η εποχή των παχιών αγελάδων όπου ο προϋπολογισμός του φεστιβάλ επέτρεπε η αμοιβή του να ήταν ιδιαίτερα υψηλή.
Φώτης Ζάικος : Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας
Κιλκισιακός – Αργυρούπολη 2-0
Θέμα ανωτερότητας
Χωρίς να αποδώσει σπουδαίο ποδόσφαιρο ο Κιλκισιακός κατέβαλε τον μαχητικό Ηρακλή Αργυρούπολης. Φλύαρος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Κιλκισιακός αναλώθηκε σε πολλά άστοχα σουτ και ημιτελείς προσπάθειες.
Τα νέα της σχολής Κιλκισιακού
Παιδικές φωνές γέμισε το πρωί της Κυριακής το γήπεδο του Σαλάτς, καθώς η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της τον Ερμή Τερπύλλου.
Νίκες για α’ και β’ ομάδα του Κιλκσιακού
Επιστροφή στις νίκες για τον Κιλκισιακό μας, καθώς επικράτησε με 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου του Ηρακλή Αργυρούπολης. Ετσι μετά το πέρας εννιά αγωνιστικών, το συγκρότημα του Μάκη Δανδίκα μετρά οχτώ νίκες και μια ισοπαλία.
Μεγάλη νίκη στη πρόβα τζενεράλε!
Θετική η πρόβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, που σε φιλικό αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη επικράτησε με 2-0 του Αγίου Γεωργίου Νέας Κρήνης. Ο αγώνας είχε διάρκεια δύο 40λεπτων.
Δύο στα δύο για την ανδρική και παιδική ομάδα του ΑΕΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Για την 3η αγωνιστική του Β’ ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ νίκησε εκτός έδρας την ομάδα του ΑΟ Οι Ατρόμητοι Νέας Σάντας στο Καμπάνη.
Ο Τραμπ τελικά «δεν θα βάλει στη φυλακή» την Χίλαρι Κλίντον
Ο Γκουντενούδης στο Κιλκίς...
Πέμπτη στο Κιλκίς, Παρασκευή στο Κιλκίς, Σάββατο στο Κιλκίς… Κι από Δευτέρα ξαναρχίζουμε το μέτρημα. Βρε μπας κι έβαλε πλώρη για ψηλότερα, λέγεται και νοτιότερα, στην Αθήνα, στη Βουλή ο Δήμαρχος Παιονίας, Χρ. Γκουντενούδης, και τον βλέπουν με υψηλή συχνότητα και οι δημότες του Κιλκίς;