espa pkm

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026, 2:11:57 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τα αποτελέσματα του έργου «microSTARS»  που υλοποιείται από το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) με τη συνεργασία του φορέα Microcredit Foundation Horizonti από την ΠΓΔΜ σχετικά με την παροχή μικροχρηματοδοτήσεων και επιχειρηματικής υποστήριξης σε ανέργους και πολύ μικρές επιχειρήσεις

Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 20:47

Μεροκάματα στους πρόσφυγες!

Παλιότερα ήταν οι Αλβανοί μετανάστες που πρόσφεραν την εργασία τους με φθηνό μεροκάματο ιδιαίτερα σε αγρότες, κτηνοτρόφους και εργολάβους οικοδομών.

Σε κάθειρξη 20 ετών καταδικάστηκε ένας Κενυάτης αστυνομικός για τον βιασμό μιας 13χρονης, μολονότι υποστήριζε ότι έχει πλέον παντρευτεί με το θύμα του.

Η υπόθεση αυτή ήταν μία από τις 11 που αφορούσαν βιασμούς ανήλικων κοριτσιών και για τις οποίες το 2013 διατάχθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας να συνεχιστούν οι έρευνες.
Μία ηλικιωμένη γυναίκα από τον Καναδά βρέθηκε πρόσφατα μπροστά σε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη έκπληξη, αφού κατηγορείτο για παράνομο downloading ενός ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

Η 86χρονη Κριστίν ΜακΜίλαν έλαβε πρόσφατα ένα γράμμα στο οποίο κατηγορείτο για παράνομο κατέβασμα του παιχνιδιού Metro 2033, παρόλο που η ίδια δεν έχει ιδέα πώς γίνεται κάτι τέτοιο.
Το όνομα Τραμπ εμφανίζεται στην Ευρώπη σε δύο σημεία της γεωγραφικής της επικράτειας. Το ένα βρίσκεται σε δύο υψηλά κτήρια στην Κωνσταντινούπολη, από όπου όμως διαγράφηκε μετά τις δηλώσεις του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου πως αντιτίθεται στην έλευση μουσουλμάνων προσφύγων στις ΗΠΑ.
«Παρέμβαση» στο σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Νίκου Παρασκευόπουλου στο Μετς έκανε η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας». Περίπου 20 μέλη της το απόγευμα της Τετάρτης φώναξαν συνθήματα, πέταξαν φέιγ βολάν με αφορμή την άρνηση χορήγησης αδειών στον καταδικασμένο για τη δράση της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα και μετά αποχώρησαν.
Τις δύο αναφορές του εισαγγελέα Εφετών κ. Ιωάννη Αγγελή (σήμερα θητεύει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία), με τις οποίες κατήγγειλε χειρισμούς δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών ως προς την υπόθεση του επιχειρηματία κ. Ανδρέα Βγενόπουλου, ανέσυρε από το αρχείο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ξένη Δημητρίου.
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 22:50

Συνάντηση Μητσοτάκη - Λαβρόφ

Με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος και εξέφρασε την ανησυχία του για τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας σχετικά με τη Συνθήκη της Λωζάννης.
Ένας σαουδάραβας πρίγκιπας μαστιγώθηκε στην Τζέντα κατόπιν σχετικής εντολής δικαστηρίου, έγραψε σήμερα μια σαουδαραβική εφημερίδα, πριν συμπληρωθεί ένας μήνας αφότου ένας άλλος πρίγκιπας θανατώθηκε στο βασίλειο μετά την καταδίκη του για ανθρωποκτονία.
Οι τελευταίοι ανήλικοι πρόσφυγες και μετανάστες που παρέμεναν ακόμη στην, κατεδαφισμένη πλέον, «ζούγκλα» του Καλαί, απομακρύνθηκαν από την περιοχή το απόγευμα της Τετάρτης με λεωφορεία που τους μεταφέρουν σε κέντρα φιλοξενίας ανά τη Γαλλία.