Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Καμμένος σε Ερντογάν: Ελλήνων της Μικράς Ασίας οι φωνές που ακούς
Σύμβουλος ΓΓ ΟΗΕ: Πιο κοντά από ποτέ η λύση του Κυπριακού
«Πιο κοντά από ποτέ είναι η λύση του Κυπριακού» εκτιμά ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Άιντε, αν και σημειώνει ότι «υπάρχει ακόμα δρόμος να διανυθεί».
Στο 23,4% η ανεργία στην Ελλάδα τον Ιούνιο
Στο 23,4% διαμορφώθηκε το επίπεδο της ανεργίας στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2016, σε σχέση με τον Μάιο που ήταν 23,5,%, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), που δόθηκαν σήμερα, Παρασκευή, στη δημοσιότητα.
Μείωση του πληθυσμού κατά 30.000 το 2015
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τη φυσική κίνηση πληθυσμού, πέρυσι οι γεννήσεις ανήλθαν σε 91.847 (47.294 αγόρια και 44.553 κορίτσια) και μειώθηκαν 0,3% σε σχέση με το 2014.
Tο πλάνο ανάπτυξης του Πειραιά παρουσίασε ο δήμαρχος της πόλης
Πτήση για Ν. Υόρκη επιστρέφει στην Αθήνα λόγω τεχνικού προβλήματος
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος ανέφερε πρόβλημα στον πύργο ελέγχου και ζήτησε να επιστρέψει και να προσγειωθεί.
Newsweek: Ο Τραμπ παραβίασε το εμπάργκο στην Κούβα το 1998
Σχεδόν 10.000 νεκροί ο ετήσιος απολογισμός των ρωσικών επιδρομών στη Συρία
Μουζάλας: Προχωράμε σε διακριτική αποσυμφόρηση των νησιών που δοκιμάζονται
Σχέδιο για την διακριτική, όπως την χαρακτήρισε, αποσυμφόρηση των νησιών που δοκιμάζονται από τον υπερπληθυσμό προσφύγων και μεταναστών που φιλοξενούνται σε αυτά, δηλώνει ότι θα εφαρμόσει ο αρμόδιος αναπληρωτής Μεταναστευτικής Πολιτικής Ι.
Δήμαρχος Σάμου: Παρέμβαση Τσίπρα για αποσυμφόρηση των νησιών
Σε επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα τονίζει ότι όλα τα νησιά «που με επάρκεια και ανθρωπιά αντιμετώπισαν τις μεγάλες προσφυγικές ροές και υποστήριξαν, παρόλες τις μεγάλες ελλείψεις τους, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από άλλες χώρες που ήρθαν στην Ελλάδα, έχουν φτάσει στα όριά τους».