Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Χρ. Σπίρτζης: Δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας
«Δεν θα χαριστούμε ούτε στη μάνα μας», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης στην Βουλή απαντώντας στις σφοδρές επικρίσεις που έχει δεχθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση για την υπόθεση Καλογρίτσα και την Τράπεζα Αττικής.
Κουτσούμπας: Αντιλαϊκή στρατηγική σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ
«Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να πει: Τέλος οι θυσίες για τα κέρδη των λίγων», τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημητρης Κουτσούμπας σημειώνοντας ότι «η αρνητική ψήφος μας στο νέο αντιδραστικό πολυνομοσχέδιο είναι δεδομένη.
Καταστροφικά για την κοινωνία τα μέτρα του 2017, λέει ο Δένδιας
Πυρκαγιές σε Τζιά και Σέριφο
Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά στη Σέριφο. Στο σημείο επιχειρούν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα, 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα, επτά εθελοντές και 6 αεροσκάφη κάνουν ρίψεις από αέρος.
Προσφυγή εκπαιδευτικών στο ΣτΕ για το ολοήμερο Δημοτικό σχολείο
Περάστε να ξαναπληρώσετε τέλη που πληρώσατε πριν 20 χρόνια!
Μια απίστευτη φάμπρικα ανακάλυψαν για να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία οι «αρμόδιοι» του Υπουργείου Οικονομικών. Ζητούν από οδηγούς – πολίτες να ξαναπληρώσουν τέλη κυκλοφορίας προ του 2001, αφ’ όταν ξεκίνησε η μηχανοργάνωση των υπηρεσιών του υπουργείου και σε ελέγχους που τώρα διενεργούν ανακαλύπτουν ότι δεν είναι περασμένες στο σύστημα οι πληρωμές διαφόρων ετών!
Το χάος που επικρατούσε τις Εφορίες με το «χαρτομάνι» και όπου η απώλεια παραστατικών πληρωμών ήταν στην ημερήσια διάταξη, το φορτώνουν στους πολίτες τους οποίους ζητούν να προσκομίσουν εντός πέντε ημερών τα έγγραφα που θα αποδεικνύουν ότι όντως πλήρωσαν τέλη των ετών που δεν βρίσκουν οι εφορίες στα κιτάπια τους.
"Ο Βασιλιάς των Λιονταριών" στο Κιλκίς
Για 1η φορά στην Ελλάδα σε πλήρη θεατρική μορφή & απόδοση για παιδιά!!! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ (ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ)- ΚΙΛΚΙΣ. ΠΕΜΠΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ – τηλ. 23410 75307. Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες - 6974797109.
Τσογγίδης περί δημαρχοκεντρικού
Από τον Πρόεδρο του ΔημοτικούΣυμβουλίου Γιάννη Τσογγίδη λάβαμε τ ακόλουθο σχόλιο - απάντηση σε προγενέστερο δικό μας σχόλιο:
Διάβασα το σχόλιό σας ότι ο Δήμαρχος Κιλκίς πάλι, επικαλούμενος την εισήγηση της Κυβέρνησης.
Στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας
Μ. Βρύση – Ατρόμητος Π. Αγιονερίου 1-1
Με 10 παίκτες ο Αστέρας στο β’ ημίχρονο
Ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους στην περεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά μόνο για ένα ημίχρονο. Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, διατήρησε τον έλεγχο και στο 23’ προηγήθηκε με τον Θ. Παπαδόπουλο. Όμως στο 45’ με τη λήξη του ημιχρόνου ο παίκτης – προπονητής του Χ. Παπαδόπουλος δέχτηκε κίτρινη κάρτα, ήταν η δεύτερη και άφησε την ομάδα με 10 παίκτες στην επανάληψη.
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν και με παίκτη παραπάνω στο 84’ ισοφάρισαν, παρά την προσπάθεια των παικτών του Αστέρα να κρατήσουν τη νίκη. Τα μοιράστηκσαν όλα λοιπόν, βαθμούς και εντυπώσεις οι δυο ομάδες.
Εκδρομή σε Σπήλαιο Πετραλώνων και Άφυτο Χαλκιδικής
Εκδρομή σε Πετράλωνα και Άφυτο Χαλκιδικής διοργανώνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη και ξενάγηση στο Σπήλαιο και στο Ανθρωπολογικό Μουσείο των Πετραλώνων, καθώς και στον πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό της Αφύτου.