Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πέθανε ο Χρίστος Μπίστης
Η Ασφάλεια Κιλκίς εξάρθρωσε συμμορία Αλβανών διαρρηκτών
Εξακριβώθηκε στο πλαίσιο συστηματικής και αναλυτικής έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, η εγκληματική δράση 3μελούς ομάδας που δραστηριοποιούνταν στις διαρρήξεις και τις κλοπές διαμερισμάτων σε περιοχές της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας.
Δηλώσεις συγκομιδής για σταφύλια οινοποίησης
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Κιλκίς ενημερώνει πως οι κάτοχοι των αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων, των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση, υποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του Υπ.Π.Α.Α.Τ. δηλώσεις συγκομιδής για το σύνολο της εκμετάλλευσής τους.
“Bad Start” του Βασίλη Κιλτίδη
Ζωή στην... ξεχασμένη -από την πολιτεία- επαρχία του Κιλκίς δίνει ένας νεαρός καλλιτέχνης με ένα επίκαιρο φιλμ χολιγουντιανών προδιαγραφών που λέγεται "Bad Start" (μτφ Κακή Αρχή), όπου ένας αγρότης χάνει το σπίτι του εξαιτίας της κρίσης και τον καταδιώκει η αστυνομία!
Ο Βασίλης Κιλτίδης, αν και γιος πρώην υπουργού της ΝΔ με σπουδές στην Κοινωνιολογία και τα ΜΜΕ, δεν ασχολήθηκε ούτε με την πολιτική, ούτε με την δημοσιογραφία, αντιθέτως παρά τις ενστάσεις των γονιών του, προτίμησε να γυρίσει την δική του... ταινία!
Αρχαίες λύρες ακούγονται ακόμη στον Ευρωπό Κιλκίς
Ταξιδέψαμε στον Ευρωπό και γνωρίσαμε την οικογένεια Κουμαρτζή, που τις κατασκευάζει. Ένας από τους λόγους που ασχοληθήκαμε με τις αρχαίες λύρες ήταν η επί μία δεκαετία και πλέον ενασχόληση του πατέρα μου με την παραδοσιακή οργανοποιία...
Τα 50 χρόνια τους γιορτάζουν οι ΑΚΡΙΤΕΣ Πολυκάστρου
Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» διοργανώνει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Σπίτι του Πόντου μια εκδήλωση-αφιέρωμα για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του.
Το Επιμελητήριο Κιλκίς έγινε μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου του OHE
Το Επιμελητήριο Κιλκίς ανακοινώνει σήμερα ότι έγινε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Οικουμενικού Συμφώνου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).
Το Επιμελητήριο Κιλκίς ιδρύθηκε το 1981 και συνδέθηκε με κάθε σημαντικό οικονομικό γεγονός της περιοχής παρακολουθώντας, συμβάλλοντας και συνδιαμορφώνοντας τις συνθήκες ανάπτυξης του Νομού. Η σημερινή πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς δράσης του με στόχο τη καινοτομία και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του προς τα Μέλη του.
Παραδόθηκε η μετάφραση του βουλεύματος για την υπόθεση Siemens
Διαβιβάστηκε σήμερα, Πέμπτη, προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών η μετάφραση στη γερμανική γλώσσα του βουλεύματος για την υπόθεση της Siemens από την Μεταφραστική Υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών.
Στο έγγραφο της Μεταφραστικής Υπηρεσίας του ΥΠΕΞ μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «ολοκληρώθηκε το μεταφραστικό έργο που αφορά τη μεταφορά του υπ.
Μείζον πολιτικό θέμα με την εισαγγελική έρευνα στο γραφείο της συζύγου Στουρνάρα
Γαλλία: Ξανά στους δρόμους κατά της εργασιακής μεταρρύθμισης
Πολλές χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν και πάλι στους δρόμους πόλεων της Γαλλίας την Πέμπτη, για να διαδηλώσουν ξανά την αντίθεσή τους στην αμφιλεγόμενη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας που υιοθετήθηκε το καλοκαίρι, μετά από πολλούς μήνες έντονης πολιτικής και κοινωνικής αντιπαράθεσης.