Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κατάρριψη ισραηλινού μαχητικού και drone από τον συριακό Στρατό
Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών στη Ζάκυνθο
Διαμαρτυρία ΑΔΕΔΥ στα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα
Περισσότεροι από 60.000 οι πρόσφυγες στην Ελλάδα
Συγκεκριμένα, 60.042 άτομα παραμένουν στην Ελλάδα, από τους οποίου οι 183 είναι νέες αφίξεις το τελευταίο 24ωρο στα νησιά.
Ο Ασάνζ, τα WikiLeaks, η Ρωσία του Πούτιν και οι υπόγειες διασυνδέσεις
Ισπανία: Η τρίτη κάλπη ευνοεί τον Ραχόι και την αποχή
Μόλις ένα 63% των ερωτηθέντων λέει ότι θα πήγαινε να ψηφίσει για τρίτη φορά σε έναν χρόνο (όπως αναμένεται να συμβεί), ποσοστό που αποτελεί -εφόσον επιβεβαιωθεί- ιστορικό χαμηλό για την μεταπολιτευτική Ισπανία.
Ενόχληση δικαστικών από την «πρόβλεψη» Τσίπρα για την απόφαση του ΣτΕ
Bραζιλία: Ξηλώθηκε ο πολιτικός που πρωτοστάτησε στο ξήλωμα της Ρουσέφ
«Θηρίο» δηλώνει η Χίλαρι Κλίντον και επιστρέφει στη μάχη
Με αυτά τα λόγια, η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία, Χίλαρι Κλίντον, προσπάθησε να αφήσει πίσω την περιπέτεια της υγείας της, σε μια μάλλον πολύ κακή προεκλογική εβδομάδα.