Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ενας μαθητής θυμάται τους δασκάλους του
Σύνοδος G20: πολύ θέαμα, λίγη ουσία
«Απελευθερώστε τα καθαρόαιμα του Χίτλερ»
Παραμένει το αδιέξοδο στην Κεντροαριστερά
Die Welt: Κήρυξη πολέμου στη λιτότητα η σύνοδος των Μεσογειακών Κρατών
Δείπνο στον πρόεδρο της Κύπρου ο Πρωθυπουργός
Ο κύπριος πρόεδρος θα βρίσκεται στην Αθήνα ενόψει της συμμετοχής του, την Παρασκευή, στη σύνοδο των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ που έχει συγκαλέσει ο πρωθυπουργός.
Κ. Μητσοτάκης: Ζητώ εκλογές - Η χώρα δεν αντέχει άλλο τον κ. Τσίπρα Πρωθυπουργό
Τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε βάθος διετίας προανήγγειλε το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο δρόμο προς τη ΔΕΘ. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στην τηλεόραση του Σκάι και στο δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά, αναφερόμενος στην επικείμενη παρουσία του στη ΔΕθ, την πρώτη του ως πρόεδρος της Ν.
Έργα για τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της Εμποροπανήγυρης
Με μια λιτή τελετή πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς εξαιτίας του άστατου καιρού που απέτρεψε την υλοποίηση των προγραμματισθεισών λαογραφικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς. Παρά ταύτα πολλοί δημότες και επισκέπτες έδωσαν το παρόν τους στην πλατεία Δημαρχείου και στη συνέχεια ξεχύθηκαν στους δρόμους πέριξ της Εμποροπανήγυρης για τις πρώτες φθινοπωρινές αγορές τους.
Τα …αγαθά της κρίσης και της …γειτνίασης
Η επίσημη ανεργία στο ν. Κιλκίς φτάνει στο 30% και η ανεπίσημη στο 40%. Είναι η εκτίμηση – θέση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς αναφορικά με τη «γάγγραινα» της ανεργίας στο ν. Κιλκίς, όπως τη μετέφερε σε σύσκεψη εκπροσώπων των εργατικών κέντρων της Βόρειας Ελλάδας ο κ. Τάσος Καπνίδης.
Ο κ. Καπνίδης αναφέρθηκε στις δυσμενείς επιπτώσεις από τη μεταφορά επιχειρήσεων σε όμορες χώρες (ΠΓΔΜ, Βουλγαρία) καθώς και από το κλείσιμο επιχειρήσεων που οδηγούν σε μετανάστευση εργατικού δυναμικού και εκτεταμένη ανεργία.
Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς προειδοποιούν
ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ
• Τοποθετήστε στην κύρια είσοδο της πολυκατοικίας µηχανισµό αυτόματου κλεισίματος πόρτας.
• Κλειδώνετε την κύρια πόρτα / τις κύριες πόρτες του διαµερίσµατος µε κλειδαριά ασφαλείας.