espa pkm

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2026, 6:55:29 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η τουρκική εισβολή στη Συρία (επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη) την περασμένη εβδομάδα αποτελεί στροφή και ανατρέπει την ισορροπία δυνάμεων υπέρ των ΗΠΑ στη Συρία επιτείνοντας το περίπλοκο χάος που επικρατεί στην περιοχή καθώς δημιούργησε και εξακολουθεί να δημιουργεί νέες μη ελεγχόμενες καταστά.
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 08:50

Η «γηραιά» ελπίδα της γαλλικής πολιτικής

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας και νυν δήμαρχος του Μπορντό Αλέν Ζιπέ ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2017 με έναν και βασικό στόχο: να αποστασιοποιηθεί από τον κυριότερο αντίπαλό του και πρώην πρόεδρο Νικολά .
Ενα χριστουγεννιάτικο δώρο που δεν θα το θέλει κανένας μπορεί να επιφυλάσσει στους Ισπανούς το συνεχιζόμενο πολιτικό αδιέξοδο. Αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση ως τις 31 Οκτωβρίου, ο κόσμος θα πρέπει να ξαναψηφίσει για τρίτη φορά σε έναν χρόνο - και μάλιστα ανήμερα στις 25 Δεκεμβρίου.
Too big to fail - πολύ μεγάλη για να αποτύχει. Η φράση αυτή, που συνήθως λέγεται για επιχειρήσεις-κολοσσούς, πάει κουτί και στην Ανγκελα Μέρκελ. Η γερμανίδα καγκελάριος είναι τέτοια υπερδύναμη που τυχόν εθελούσια ή όχι αποχώρησή της από την πολιτική σκηνή θα προκαλούσε σεισμό στη Γερμανία και .
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 08:50

Το CSU κλειδί για τις αποφάσεις της Μέρκελ

Θα είναι η Ανγκελα Μέρκελ υποψήφια για τέταρτη θητεία στην καγκελαρία στις ομοσπονδιακές βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο του 2017; «Θα σας το πω όταν έρθει η στιγμή» δήλωσε η ίδια την περασμένη Κυριακή.
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 08:50

Μπαράζ ένδικων μέσων περιμένοντας το ΣτΕ

Με το βλέμμα στις επόμενες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) βρίσκονται κυρίως οι χαμένοι της δημοπρασίας. Η πρώτη και κρίσιμη απόφαση θα ληφθεί στις 16 Σεπτεμβρίου, όταν συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα όλων των υποψηφίων.
Τα φέουδα, οι βαρονίες, οι «φαμίλιες» και τα τζάκια ζουν και βασιλεύουν στην κεντροδεξιά παράταξη και εν πολλοίς καθορίζουν και τις εσωκομματικές ισορροπίες. Η επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας πριν από εννέα μήνες δεν επέφερε δραματικές αλλαγές ως προς τη δραστηριό.
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 08:50

Η ΝΔ μεταξύ Θεσσαλονίκης και «Ζαππείων»

Μεταξύ της Θεσσαλονίκης και του... Ζαππείου βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ημέρες πριν από την πρώτη του εμφάνιση ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ το τριήμερο 17-19 του μηνός. Οπως μεταδίδουν οι συνεργάτες του, δεν θέλει να μοιράσει υποσχέσεις όπως έκανε ο Αλέξης Τσίπρας το.
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 08:50

«Λεφτά υπάρχουν» α λα ΣΥΡΙΖΑ

Με το δικό του «λεφτά υπάρχουν» προσέρχεται στη ΔΕΘ ο Αλ. Τσίπρας, καθώς, όπως ήδη έχει προαναγγείλει, είναι έτοιμος να ανακοινώσει τις πρώτες παροχές της κυβέρνησής του προς «ευπαθείς ομάδες». Το βασικό επικοινωνιακό όπλο του κ.
Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 08:50

Δεν ξέρουν τι κτίρια έχει η Βουλή

«Τάξη στο χάος» που επικρατεί στο περιουσιακό - ιδιοκτησιακό καθεστώς των ακινήτων της Βουλής των Ελλήνων επιχειρεί να βάλει ο πρόεδρός της Ν. Βούτσης σε μια προσπάθεια εξορθολογισμού και εξοικονόμησης δαπανών. Το φιλόδοξο πρόγραμμα προβλέπει ακόμη εκσυγχρονισμό του κεντρικού κτιρίου της Βουλ.