Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
«Πάγος» Γκάμπριελ στην Τουρκία

Πέταξαν μολότοφ στο προαύλιο της Μονής Πετράκη στο Κολωνάκι
Στις 03.10 άγνωστοι εκτόξευσαν τέσσερις μολότοφ προς τον προαύλιο χώρο της μονής, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτενείς ζημιές σε δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα εκεί.
Θεοδωράκης: Τα μνημόνια έφεραν την κρίση ή η κρίση τα μνημόνια;
Ιδού η ανάρτηση του κ.
Ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει πινακίδες εν όψει Δεκαπενταύγουστου
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του προστίμου, από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (Αγ.
Σόιμπλε: Μέτρα κατά «ξεπλύματος» και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας
Βομβιστική επίθεση σε νοσοκομείο του Πακιστάν - Στους 53οι νεκροί
Η αστυνομία μιλά για βόμβα που πυροδοτήθηκε στην είσοδο του νοσοκομείου όταν μεταφερόταν η σορός δικηγόρου που είχε προηγουμένως δεχθεί πυροβολισμούς.
Νεκροί βρέθηκαν πατέρας και κόρη στην Ανδραβίδα
Σπάνιο τηλεοπτικό διάγγελμα από τον αυτοκράτορα της Ιαπωνίας
Ο 82χρονος Ακιχίτο δεν μίλησε άμεσα για παραίτηση υπέρ του γιου του, όμως εξέφρασε την ανησυχία του για το κατά πόσο πλέον μπορεί να ασκεί πλήρως τα καθήκοντά του.
Στο Αυτόφωρο Σακκάς και Σεϊσίδης-Συνεχίζεται η κόντρα Κυρίτση-ΝΔ
Παραδοσιακό τραπέζι στα Χανιά για Κωνσταντίνο και Κυριάκο Μητσοτάκη
Στο τραπέζι που έγινε προς τιμήν τους, παρέστησαν πολλοί φίλοι και σύντεκνοι, ενώ ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ φάνηκε να απολαμβάνει την παρέα και τα εδέσματα.