espa pkm

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2026, 12:10:24 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Παρέμβαση στην αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για την παραπομπή Γεωργίου στο θέμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ κάνει μέσω Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ιδού η ανάρτηση του κ.
Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, θα έχουν οι κάτοχοι Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών από την Τρίτη 9 Αυγούστου.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του προστίμου, από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (Αγ.
Πρόσθετα μέτρα για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα το ξέπλυμα χρήματος και η χρηματοδότηση της τρομοκρατίας ζητά ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προτείνοντας τη συγκρότηση ειδικών μονάδων στα κράτη μέλη της ΕΕ.
Σε τουλάχιστον 30 έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών από έκρηξη σε νοσοκομείο στην πόλη του Κουέτα του Πακιστάν το πρωί της Δευτέρας.

Η αστυνομία μιλά για βόμβα που πυροδοτήθηκε στην είσοδο του νοσοκομείου όταν μεταφερόταν η σορός δικηγόρου που είχε προηγουμένως δεχθεί πυροβολισμούς.
Νεκροί βρέθηκαν τη Δευτέρα το πρωί στη θέση Καστράκι Μπορσίου Ανδραβίδας οι δύο ημεδαποί ( πατέρας και κόρη) που είχαν εξαφανιστεί στις 16 Ιουλίου από τα Δουναίικα Ηλείας.

Σε τηλεοπτικό διάγγελμα θα προχωρήσει ο αυτοκράτορας της Ιαπωνίας, μόλις το δεύτερο στα 26 χρόνια που βρίσκεται στο Θρόνο.

Ο 82χρονος Ακιχίτο δεν μίλησε άμεσα για παραίτηση υπέρ του γιου του, όμως εξέφρασε την ανησυχία του για το κατά πόσο πλέον μπορεί να ασκεί πλήρως τα καθήκοντά του.
Για αδικήματα πλημμεληματικού χαρακτήρα θα δικαστούν σήμερα το μεσημέρι στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης, οι οποίοι χθες το απόγευμα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Σε παραδοσιακό τραπέζι στα Χανιά παρέστησαν την Κυριακή δύο πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας. Ο νυν Κυριάκος Μητσοτάκης και ο επίτιμος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Στο τραπέζι που έγινε προς τιμήν τους, παρέστησαν πολλοί φίλοι και σύντεκνοι, ενώ ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ φάνηκε να απολαμβάνει την παρέα και τα εδέσματα.
Κορυφαίοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι προειδοποιούν και σήμερα για τις συνέπειες τόσο μιας ενδεχόμενης διακοπής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων όσο και μιας ακύρωσης της προσφυγικής συμφωνίας με την Τουρκία.


Σε τουλάχιστον 30 έχει φτάσει ο αριθμός των νεκρών από έκρηξη σε νοσοκομείο στην πόλη του Κουέτα του Πακιστάν το πρωί της Δευτέρας.

Η αστυνομία μιλά για βόμβα που πυροδοτήθηκε στην είσοδο του νοσοκομείου όταν μεταφερόταν η σορός δικηγόρου που είχε προηγουμένως δεχθεί πυροβολισμούς.