Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Υπό έλεγχο η φωτιά στη Χαλκιδική - Νέα φωτιά στη Λακωνία
Επί τόπου έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.
Στο μεταξύ, υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές στην Εύβοια, σε Μαρμάρι Καρύστου και στην περιοχή Πλατανιστός, καθώς και στον Προφήτη Ηλία Πάτρας, στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου και σε αγροτική έκταση στην περιοχή Μαλαντρένιο Αργολίδας.
«Ξεκαθάρισμα» και στην ανώτατη ισλαμική αρχή της Τουρκίας
Κλειτορία: Έγκλημα με θύμα ιδιοκτήτη καφετέριας
Ασθενής σεισμική δόνηση στο Μεσολόγγι
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή λίγο μετά τις 12:20 στην Πάτρα, το Μεσολόγγι, τη Ναύπακτο και άλλες περιοχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 14 χιλιόμετρα βόρεια, βορειοανατολικά του Μεσολογγίου.
Επιχειρηματίες κατηγορούνται για δωροδοκία πρώην κεντρικού τραπεζίτη της Κύπρου
Μπογιές στην τουρκική πρεσβεία από μέλη του «Ρουβίκωνα»
Σομαλία: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε διπλή επίθεση αυτοκτονίας
Γιλντιρίμ: Τελευταία ευκαιρία για τους ελληνοκύπριους για λύση στο Κυπριακό
Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους ο Γιλντιρίμ δήλωσε πως η Αγκυρα επιθυμεί τη συνέχιση των συνομιλιών, ωστόσο πρόσθεσε: «Η τουρκοκυπριακή πλευρά δρα, με πλήρη ειλικρίνεια, εποικοδομητικά.
Γαλλία: Με νεκρό τον ιερέα και τους δυο δράστες έληξε η ομηρία
Μεγάλη φωτιά καίει δάσος στη Χαλκιδική
Επί τόπου έσπευσαν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.
Στο μεταξύ, υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές στην Εύβοια, σε Μαρμάρι Καρύστου και στην περιοχή Πλατανιστός, καθώς και στον Προφήτη Ηλία Πάτρας, στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου και σε αγροτική έκταση στην περιοχή Μαλαντρένιο Αργολίδας.