Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βουλή: Σε βαριά ατμόσφαιρα και με έντονους διαξιφισμούς η κυβέρνηση Τσίπρα έχασε τη μάχη των 200 ψήφων στον εκλογικό νόμο
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρωτοβουλία για την παράταση αυτή ανήκει στην κυβέρνηση, ενώ υπήρξε σχετική ενημέρωση των κομμάτων από τον Πρόεδρο της Βουλής Ν.
Θα συνεχιστεί η ευρωπαϊκή βοήθεια προς την Τουρκία;
Αριθμός-ρεκόρ των εκπαιδευτικών που διεκδικούν μια θέση αναπληρωτή
Συνολικά κατατέθηκαν 92.955 αιτήσεις εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων για τις σχολικές μονάδες Γενικής Εκπαίδευσης και τα μουσικά σχολεία, ενώ από αυτούς οι 52.451 κατέθεσαν αιτήσεις για εργασία ως ωρομίσθιοι, σύμφωνα με το Έθνος.
Καθημερινή αστυνόμευση στα Εξάρχεια ζητά ο Γιώργος Καμίνης
«Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί και δεν βλέπω κανένα σχέδιο από την πλευρά της Πολιτείας να αντιμετωπιστεί» είπε στον ΣΚΑΪ.
Τη Δευτέρα παρουσιάζονται τα βασικά σημεία της συνταγματικής αναθεώρησης
Αυτός ο διάλογος που θα ανοίξει «προφανώς, θα συνεχιστεί και θα εμβαθυνθεί σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με έναν πολύ μεγάλο διάλογο», δήλωσε την Πέμπτη.
Κίνα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η επαρχία Χενάν με 15 νεκρούς
Βουλή: Υπερψηφίστηκε με 179 ψήφους ο νέος εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής - Θα ισχύσει από τις μεθεπόμενες εκλογές
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρωτοβουλία για την παράταση αυτή ανήκει στην κυβέρνηση, ενώ υπήρξε σχετική ενημέρωση των κομμάτων από τον Πρόεδρο της Βουλής Ν.
Ομπάμα: Οι διακρίσεις προσβάλλουν τις αμερικανικές αξίες
«Οι Αμερικανοί μουσουλμάνοι είναι τόσο πατριώτες, τόσο ενσωματωμένοι, τόσο Αμερικανοί, όσο και κάθε άλλα μέλη των Αμερικανικών οικογενειών» είπε ο αμερικανός πρόεδρος σε εκδήλωση στον Λευκό Οίκο για τον εορτασμό του Άιντ αλ Φιτρ, που σηματοδοτεί το τέλος του Ραμαζανιού.
Για μια «ασφαλέστερη Αμερική» δεσμεύτηκε ο Ντόναλντ Τραμπ
«Το έγκλημα και η βία που σήμερα πλήττει τη χώρα μας θα τελειώσουν σύντομα» είπε.
Σε ανοιχτή εκδήλωση στον Αγιο Δημήτριο ο Αλέξης Τσίπρας
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το δήμο Αγίου Δημητρίου, με αφορμή την παραχώρηση έκτασης 32 στρεμμάτων του Ασυρμάτου από το δημόσιο στον δήμο.