Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
«Όλα καλά» το σχόλιο Μεϊμαράκη μετά το ραντεβού με Κυρ. Μητσοτάκη
Λίγο περισσότερο από μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στην Βουλή.
Σημαντικές ανακοινώσεις προαναγγέλλει η Τουρκία την Τετάρτη
H MIT ειδοποίησε την ηγεσία του στρατού ώρες πριν το πραξικόπημα
Συνεδρίαση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας υπό τον Ταγίπ Ερντογάν
Δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος Πάβελ Σερεμέτ στο Κίεβο
Ο Πάβελ Σερεμέτ, λευκορωσικής καταγωγής και ρωσικής υπηκοότητας, ζούσε εδώ και χρόνια στην Ουκρανία όπου εργαζόταν για την Ukrainska Pravda και είχε πρωινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Vesti.
Έδινε ναρκωτικά, χτυπούσε κι ασελγούσε σε 16χρονη που δούλευε στο μαγαζί του
Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε 45χρονο, που κατηγορείται για βιασμό και πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά σε βάρος 16χρονης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.
Την επόμενη εβδομάδα τα ισοδύναμα της κατάργησης του ΕΚΑΣ
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση τα μέτρα για την κάλυψη των απωλειών από την κατάργηση του ΕΚΑΣ και την προστασία ηλικιωμένων από την ακραία φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, όπως δήλωσε την Τετάρτη στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.
Ο Ανδρέας Ποττάκης είναι ο νέος Συνήγορος του Πολίτη
Δεκτή με πλειοψηφία τεσσάρων πέμπτων έγινε από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής η υποψηφιότητα Ανδρέα Ποττάκη για τη θέση του νέου Συνηγόρου του Πολίτη.
Θετική ψήφο έδωσαν 21 βουλευτές, ένας ψήφισε κατά, ενώ υπήρξαν και δύο «παρών».
Ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων σε κρατητήρια ελλείψει ειδικών χώρων
Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Εύβοια ατην περιοχή Κάμπος Καρύστου
Επί τόπου βρίσκονται 16 πυροσβέστες με έξι οχήματα.
Σε ύφεση είναι το πύρινο μέτωπο στο Σελάκανο Ιεράπετρας Λασιθίου, ενώ υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηαν σε υπαίθριο χώρο στο Πικέρμι και στα νταμάρια Μαρκοπούλου στην Αττική, καθώς και οι φωτιές σε Νεοχώρι Ζίτσας Ιωαννίνων, Χρυσοκελλαριά Πύλου Μεσσηνίας, Παλαιούς Πόρους Πιερίας και Κολυμβάρι Χανίων.