Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ειδικός φρουρός στη Δίκη Χ.Α: Από «χέρι δουλεμένο στο μαχαίρι» η δολοφονία Φύσσα
Κουμουτσάκος για Cosco: Η χώρα διασύρεται από έλλειψη αξιοπιστίας
Παυλόπουλος σε Γκάμπριελ: Η Ελλάδα παραμένει στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ
Τεχνική αδυναμία ονομάζει ο υφυπουργός Εργασίας τις αλλαγές στην πληρωμή των επικουρικών
Τουρκία: Eφοδοι αντιτρομοκρατικής μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο
Νέο προσφυγικό ναυάγιο μεταξύ Σικελίας-Λιβύης με 10 νεκρούς
Το ναυάγιο σημειώθηκε περίπου 20 ναυτικά μίλια από τις λιβυκές ακτές, προς την κατεύθυνση της Σικελίας.
Γερμανικά ΜΜΕ: Το πράσινο όνειρο του Γκάμπριελ για την Ελλάδα
Ι. Φίλος: Αναγκαία η αλλαγή της νομοθεσίας τιμολόγησης φαρμάκων
Την ανάγκη αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας που διέπει την τιμολόγηση των φαρμάκων αναγνώρισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων, Ιωάννης Φίλος, αφήνοτας παράλληλα αιχμές για ότι εταιρείες απειλούν με αποσύρσεις σκευασμάτων αν δεν πάρουν καλή τιμή των προϊόντα τους.
Πανελλαδικές: Από 6 Ιουλίου οι βεβαιώσεις συμμετοχής με το νέο σύστημα
Από την ερχόμενη Τετάρτη, 6 Ιουλίου, θα χορηγούνται βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους υποψηφίους συμμετείχαν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ με το νέο σύστημα.
Η βεβαίωση θα περιλαμβάνει τους γραπτούς βαθμούς όλων των πανελλαδικά εξεταζομένων μαθημάτων (Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού ή Ειδικότητας και Ειδικά Μαθήματα) καθώς και το σύνολο των μορίων που συγκεντρώνει κάθε υποψήφιος ανά επιστημονικό πεδίο.