Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πρόταση μομφής κατά του Τζέρεμι Κόρμπιν από βουλευτές των Εργατικών
Αμφισβητείται και ηγεσία του Τζέρεμι Κόρμπιν μετά την «ψυχρολουσία» του Brexit. Δύο μέλη των Εργατικών υπέβαλαν πρόταση μομφής κατά του αρχηγού τους, η οποία παραπέμπεται προς συζήτηση τη Δευτέρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η Περιφέρεια Στερεάς σφράγισε το εστιατόριο στα Άσπρα Σπίτια
Στον Πειραιά βράβευσαν φορείς για τη βοήθεια στους πρόσφυγες
ΚΕΘΕΑ: Θετικό βήμα η απόφαση της κυβέρνησης να ασχοληθεί με τις εξαρτήσεις
Ανεστάλησαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις των λιμενεργατών
Φάρατζ: Δεν μπορούμε να εξοικονομήσουμε 350 εκατ. λίρες για την Υγεία
Ο επικεφαλής του Ukip αναγκάσθηκε να παραδεχθεί μπροστά στους δημοσιογράφους σε απευθείας μετάδοση από την βρετανική τηλεόραση ότι μία από τις υποσχέσεις της καμπάνιας του «Out» ήταν ψέμα.
Ο Νάιτζελ Φάρατζ είχε υποσχεθεί κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα κατευθύνει προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας τα 350 εκατομμύρια στερλίνες που κατά την εκτίμησή του το Λονδίνο έστελνε κάθε εβδομάδα στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
ΑΣΕΠ: Εγκρίθηκε η απασχόληση 2.500 ανέργων σε Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα
Βαρδακαστάνης για Brexit: «Επιτυγχάνουμε περισσότερα και καλύτερα μαζί»
Φίλης κατά «βολεμένων» εκπαιδευτικών
Συναντήθηκαν Φώφη Γεννηματά - Γιώργος Παπανδρέου
Πηγή: Το Βήμα