Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Φίλης: Πρέπει να αλλάξει το περιεχόμενο των μαθημάτων
Γεννηματά: Απλή αναλογική, σπάσιμο μεγάλων εδρών και όριο 3%
Βολές ΝΔ στην κυβέρνηση για τις φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα
«Διπλή» εκτόξευση από τη Β. Κορέα, έντονη αντίδραση Σεούλ - Τόκιο
Ολυμπιακοί του Ρίο: Σκότωσαν τζάγκουαρ σε λαμπαδηδρομία
Ιγκλέσιας: Η Ισπανία δεν είναι προτεκτοράτο χωρίς κυριαρχία όπως η Ελλάδα - Ο Τσίπρας έκανε ό,τι μπορούσε
Ορίστηκε η Επιτροπή που θα «αλλάξει» την Αυτοδιοίκηση
Συνελήφθη αλβανός αρχαιοκάπηλος με έργα των Ίνκας!
Καταστροφές επί 5 φέτος τον Ιούνιο σε σχέση με πέρσι από πυρκαγιές
Ενα χρόνο μετά το δημοψήφισμα η «εργατική αλληλεγγύη» γιορτάζει στον κήπο των ελλήνων αρχαιολόγων
Στις 25 Ιούνη στις 8μμ στον κήπο του συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (σταθμός ΗΣΑΠ Θησείου) η εργατική αλληλεγγύγη γιορτάζει και φιλοδοξεί η γιορτή της να γίνει αφορμή για «μια μεγάλη συνάντηση για όλη την Αριστερά και τους μαχητές του ΟΧΙ! Παλέψαμε - και συνεχίζουμε να παλεύουμε – μαζί, γιορτάζουμε όλες και όλοι μαζί!»